Polecam porównanie na stronie Pan Tabletka ja wybrałam mama dha Premium plus, dodatkowo zbadalam poziom żelaza czy będę musiała suplementowac i czekam na wyniki kwasu foliowego.Dziewczyny jakie suplementy bierzecie?
Ja nadal jadę z ovarinem i dha z jarrow i czekam domofon co kaze mi lekarka brać.,..
Ale pytam żeby rozeznać co teraz jest dobre?
reklama
Ja biorę pueria uno już od 3 miesięcy, tam też jest dha. A potem się przerzucę na coś innego (composita mama albo prenatal duo)Dziewczyny jakie suplementy bierzecie?
Ja nadal jadę z ovarinem i dha z jarrow i czekam domofon co kaze mi lekarka brać.,..
NattNatt
Fanka BB :)
Dziewczyny jakie suplementy bierzecie?
Ja teraz biorę Prenacaps Multi 1, DHA i D3 do tej pory brałam Jarrow B-right
Ironka
Ja też mam Mama DHA premium plus.
Ja natomiast mam pytanie odnośnie przyrostu bety. Pierwsza beta 65, druga 158 przyrost 124%, trzecia beta 311 i tutaj już przyrost 85 %. Zrobię kolejna bete. Jesteśmy po inseminacji 17 dni, owulacji nie było potwierdzonej, więc pierwsze pytanie czy martwić się takim przyrostem ? Oraz czy w 2 tc od daty inseminacji to wartości bety są ok czy za niskie? Od daty ostatniej miesiączki wychodzi mi 4+3..wizyta u gin za tydzień.
Madzia86G
Dzień niespodzianek.
Dzwoniłam zaraz z rana do pracy. Szefowa mnie zaskoczyła totalnie. Od razu , że mam leżeć, odpoczywać, niczym się nie przejmować ... Wow
Dzwoniłam zaraz z rana do pracy. Szefowa mnie zaskoczyła totalnie. Od razu , że mam leżeć, odpoczywać, niczym się nie przejmować ... Wow
Jeśli chodzi o normy to pamiętaj że każde laboratorium wykonuje bhcg na różnych urządzeniach stąd są rozbieżności, że jedna ma 500, a druga w tym samym czasie 200. Dlatego nie robi się i nie porównuje wyników z 2 różnych laboratoriów. Przyrost między 48-72h powinien wynosić 66% od poprzedniego. Dlatego spokojnie, wszystko jest ok to jest początek, wszystko się rozkręca. Tylko usg da 100% pewności. Oczywiście możesz powtórzyć tak dla siebie Jeśli Ci to nie daje spokoju. Ja byłam dzisiaj zrobić 3 razJa natomiast mam pytanie odnośnie przyrostu bety. Pierwsza beta 65, druga 158 przyrost 124%, trzecia beta 311 i tutaj już przyrost 85 %. Zrobię kolejna bete. Jesteśmy po inseminacji 17 dni, owulacji nie było potwierdzonej, więc pierwsze pytanie czy martwić się takim przyrostem ? Oraz czy w 2 tc od daty inseminacji to wartości bety są ok czy za niskie? Od daty ostatniej miesiączki wychodzi mi 4+3..wizyta u gin za tydzień.
Ja mam mama dha premium+ Czytałam na stronie Pana Tabletki bo sama nie wiedziałam co wybrać. Te były polecane. Czy słusznie. Nie mam pojęcia bo totalnie nie moja dziedzina więc zaufałam analizie z internetuDziewczyny jakie suplementy bierzecie?
U mnie na pewno tak nie będzieDzień niespodzianek.
Ponadto jedna z koleżanek chce zmienić pracę, więc ciekawie będzie jak razem odejdziemy w tym samym czasie
reklama
O to to No jakoś tego wyboru trzeba było dokonaćPolecam porównanie na stronie Pan Tabletka ja wybrałam mama dha Premium plus, dodatkowo zbadalam poziom żelaza czy będę musiała suplementowac i czekam na wyniki kwasu foliowego.