CiagleNiewyspana
Fanka BB :)
Ja tortille ociekającą sosem czosnkowym zajadłam naleśnikami z seremMoja dzisiejsza zachciewajkaplacki z jabłkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tortille ociekającą sosem czosnkowym zajadłam naleśnikami z seremMoja dzisiejsza zachciewajkaplacki z jabłkiem
Ale tak szczerze to nigdy w życiu nie wyszły mi takie dobreO nieee, nie pokazuj
A my jakoś od początku wiedzieliśmy, że albo Baśka albo Mikołaj Mnie się podobały jeszcze Celina, Cecylia np., ale mąż kręcił nosem. A Baśka podpasowała nam obojgu [emoji16] Dla chłopaka ewentualnie Wiktor albo Filip ale póki co stawiamy na pierwsze typy.
Wyglądają zbyt kuszącoAle tak szczerze to nigdy w życiu nie wyszły mi takie dobre
Tylko nie JarosławMy dla chłopca myślimy nad Jerzym, Arkadiuszem i Jarosławem ( tu ryzyko ze wzgledu na wiadome porównanie polityczne ).
Dla dziewczynek to od zawsze chciałam Jagna, ale ostatnio mi poszło na Jowita i Edyta.
Nad Jerzym też myślałam nawet bardzo poważnie ale mojemu się tak jakoś ... Ten Jaruś tak samo, takie sympatyczne imię bo i mnie sie podoba, ale człowiek ma te skojarzenia i ... poszło na straty.My dla chłopca myślimy nad Jerzym, Arkadiuszem i Jarosławem ( tu ryzyko ze wzgledu na wiadome porównanie polityczne ).
Dla dziewczynek to od zawsze chciałam Jagna, ale ostatnio mi poszło na Jowita i Edyta.