reklama
Ja prywatnie chodzę, więc sprzęt napewno troszkę lepszy niż na nfz nie muszę szukać nigdzie prenatalnych bo mój lekarz to robiAle wy macie ładne te usg aż mi przykro ze u mnie taka beznadziejna widocznośc w środku We wtorek idę niby na lepsze usg ale
Dalej na NFZ wiec cudów się nie spodziewam - zobaczymy powinno być 7 tyg z małym hakiem
Porównałam zdjęcia z usg synka to faktycznie jakość totalnie inna. Wcześniej na nfz chodziłam
daariaa9
Fanka BB :)
No to super, pocieszyłaś mnie trochę ale oby więcej się nie powtórzyło bo niepotrzebny stres@daariaa9 pytałam o te plamienia czy podbarwiony śluz, ale lekarz twierdzi że wszystko jest w porządku. Macica się dosyć mocno powiększyła przez ostatnie 2,5 tygodnia i możliwe że to z tego. Narazie mam się obserwować. Ale nic nie wygląda podejrzanie czy niepokojąco.
HappyBabyMama
Jakie duże dzieciątko?Już po wizycie. W końcu konkretny widok u mnie bo ostatnio wszystko takie malutkie było na usg. Wg usg 8+6, a z miesiączki 9+1 i badanie miałam robione przez brzuch
2,17cmJakie duże dzieciątko?
natala123456
Powiem Tobie, ze ja się tez zawiodłam na sprzęcie. W ciąży z synem lekarz zainwestował kasę i wyposażył gabinet w nowoczesny aparat usg i tam to wszystko można było zobaczyć a teraz chodzę do innego iiii widok na usg już nie taki fajny. Ale lekarz ma bardzo dobra opinie. Zreszta widzę ze jest dokładny i kocha to co robi. Jak poszłam do niego po biochem, to bardzo mnie zdziwił bo naprawdę było mu przykro… i ta jego reakcja… a spodziewałam się ze powiem coś w stylu „to się zdarza bardzo często, proszę się nie martwić”. To samo we wtorek. Gratulował mi chyba z 10 razy. Dokładnie sprawdził ze 3 razy czy na pewno jeden płód i czy bije serduszko Także jestem w stanie się poświecić dla gorszego obrazuAle wy macie ładne te usg aż mi przykro ze u mnie taka beznadziejna widocznośc w środku We wtorek idę niby na lepsze usg ale
Dalej na NFZ wiec cudów się nie spodziewam - zobaczymy powinno być 7 tyg z małym hakiem
Mom2B
Mam szwagra MikołajaMikołaje to super chłopaki [emoji3590]
Mom2B
Ja jutro idę ciekaw ile będzie mój miał2,17cm
StKarolina
Część dziewczyny..
Ale ja głupia... Przy piątku gdzie kończę o 14 zgodziłam się na nadgodziny .[emoji1751][emoji1751] I dopiero od 1h w domu.. padam na pysk, w pracy też 0 czasu na forum. Dopiero teraz nadrobiła ponad 130 postów.
Co do lekarza - chodzę tylko prywatnie..
Do do imion.- przy poprzedniej ciazy była ciągle mowa że córka po babci.. Więc jest Anka.[emoji3526] Dlatego jeżeli teraz będzie dziewczynka to nie mam zielonego pojęcia..
Jeżeli chłopak, odkąd się wybudowaliśmy i my i jakoś rodzina wokół mówi na jeden pusty pokój ( taki bliźniaczy do córki ) że to miejsce dla Huberta - nie wiem czemu ale jakoś tak ciągle ten pokój nazywany, czy tak będzie zobaczymy..[emoji3526]
Dziś odebrałam wyniki.. chyba są ok, co do jednych mam do Was pytanie ale nawet d..upy z sofy nie dam rady podnieść więc jutro się przypomnę.[emoji39][emoji39]
Cieszę się z udanych wizyt.. [emoji3526]
Za mną zaczęły ciągle chodzić kwaśne smaki.. dziś mąż przygotował żeberka w kapuście kiszonej.. to żeberka nie ruszyłam a kapustę wpieprzalam z puree ziemniaczanym. [emoji1751][emoji1751]
Jutro mam wizytę u endokrynologa TSH 2.2, ale ja leczę od kilku lat więc to w sumie wizyta kontrolne, ft3 i ft4 .
Udanego wieczoru i weekendu kochane.. ja się dziś chyba skusze na piwo 0% o ile nie zasnę. [emoji39][emoji39]
Ale ja głupia... Przy piątku gdzie kończę o 14 zgodziłam się na nadgodziny .[emoji1751][emoji1751] I dopiero od 1h w domu.. padam na pysk, w pracy też 0 czasu na forum. Dopiero teraz nadrobiła ponad 130 postów.
Co do lekarza - chodzę tylko prywatnie..
Do do imion.- przy poprzedniej ciazy była ciągle mowa że córka po babci.. Więc jest Anka.[emoji3526] Dlatego jeżeli teraz będzie dziewczynka to nie mam zielonego pojęcia..
Jeżeli chłopak, odkąd się wybudowaliśmy i my i jakoś rodzina wokół mówi na jeden pusty pokój ( taki bliźniaczy do córki ) że to miejsce dla Huberta - nie wiem czemu ale jakoś tak ciągle ten pokój nazywany, czy tak będzie zobaczymy..[emoji3526]
Dziś odebrałam wyniki.. chyba są ok, co do jednych mam do Was pytanie ale nawet d..upy z sofy nie dam rady podnieść więc jutro się przypomnę.[emoji39][emoji39]
Cieszę się z udanych wizyt.. [emoji3526]
Za mną zaczęły ciągle chodzić kwaśne smaki.. dziś mąż przygotował żeberka w kapuście kiszonej.. to żeberka nie ruszyłam a kapustę wpieprzalam z puree ziemniaczanym. [emoji1751][emoji1751]
Jutro mam wizytę u endokrynologa TSH 2.2, ale ja leczę od kilku lat więc to w sumie wizyta kontrolne, ft3 i ft4 .
Udanego wieczoru i weekendu kochane.. ja się dziś chyba skusze na piwo 0% o ile nie zasnę. [emoji39][emoji39]
reklama
Dziewczyny, błagam o pomoc wiecie co aktualnie jest na "topie" dla 7 letniego chłopca i 5 letniej dziewczynki? Jest jakiś must have zabawkowy? ;p przeglądam strony z zabawkami od 2 godzin i nadal nie mam pojęcia co kupić chrześniakom