daariaa9
Fanka BB :)
Ja tak mam od 2 dni właśnieDziewczyny! Wiem, że ból pachwin to normalna sprawa, ale dzisiaj boli mnie tylko z jednej strony. Czy któraś z Was tak miała/ma?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak mam od 2 dni właśnieDziewczyny! Wiem, że ból pachwin to normalna sprawa, ale dzisiaj boli mnie tylko z jednej strony. Czy któraś z Was tak miała/ma?
9+6 chociaż powiedziała, że ciąża młodsza o 3 dniKtóry tc u Ciebie, że już tak ładnie widać?
wow nawet nie iedxialam ze cos takeigo jest ile to kosztuje? to nie szkodzi dziecku? mozna sluchac ile sie chce ?
ja dzis zaplacilam 439 a to dlatego ze mam pakiet w PZU i troche było znizkiHej dziewczyny! Mam pytanie odnośnie badań. Czy wszystkie które mam zlecone są tak bardzo potrzebne ? Któraś miała podobny zestaw? Boje się ze zapłacę 500zl za te badania czy pojemnik do ogólnego badania moczu to ten większy w aptece? Bo wiem ze jest jeszcze taka mała fiolka. do tego mam sprawdzać często tsh bo mi skacze mimo leków pół wypłaty na lekarza i badania
Hej dziewczyny! Mam pytanie odnośnie badań. Czy wszystkie które mam zlecone są tak bardzo potrzebne ? Któraś miała podobny zestaw? Boje się ze zapłacę 500zl za te badania [emoji30] czy pojemnik do ogólnego badania moczu to ten większy w aptece? Bo wiem ze jest jeszcze taka mała fiolka. do tego mam sprawdzać często tsh bo mi skacze mimo leków pół wypłaty na lekarza i badania [emoji85]
Ja miałam podzielone na dwa razy. Mocz, morfologia glukoza, tsh - to dali mi z NFZ jako podstawowe badania, ale grupę krwi potwierdzoną, hiv, toksoplazmoze, wątrobowe zapalenia itp to musiałam już zapłacić.Hej dziewczyny! Mam pytanie odnośnie badań. Czy wszystkie które mam zlecone są tak bardzo potrzebne ? Któraś miała podobny zestaw? Boje się ze zapłacę 500zl za te badania czy pojemnik do ogólnego badania moczu to ten większy w aptece? Bo wiem ze jest jeszcze taka mała fiolka. do tego mam sprawdzać często tsh bo mi skacze mimo leków pół wypłaty na lekarza i badania
To ci poleciał z badaniami moj ta badania rroche dzieli zeby za jednym zachem nie wywalić 500 zł ja ostatnio miał glukoza na czczo morfologię mocz tokso i cytomegalie I 260 zł wywaliłamHej dziewczyny! Mam pytanie odnośnie badań. Czy wszystkie które mam zlecone są tak bardzo potrzebne ? Któraś miała podobny zestaw? Boje się ze zapłacę 500zl za te badania czy pojemnik do ogólnego badania moczu to ten większy w aptece? Bo wiem ze jest jeszcze taka mała fiolka. do tego mam sprawdzać często tsh bo mi skacze mimo leków pół wypłaty na lekarza i badania
Ja na metforminie jadę i to już trzy razy zwiększałam dawkę a glukoza mierzona w laboratorium z wczoraj 100, natomiast hemoglobina glikowana poniżej normy - oszaleć możnaOd 3 dni jestem na insulinie a cukier ani drgnie w dół. Pójdę chyba dzisiaj do innego diabetologa po inna insuline...