reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Ale pappa wychodzi też często źle przez wiek kobiety, przez nadwagę, choroby które ma, czytałam że nawet przez guzki tarczycy. Mi chodzi o to że ja się go boję bardzo bo często wychodzi źle i tylko strachu robi, czeka się na wynik 2 tyg, potem znów spotkanie z dr i znów czekanie na wyniki kolejnych badan o ile będzie się chcieć robić. Dlatego ja myślę o nifty odrazu i mieć spokojna głowę od początku.
Rozumiem,szanuje decyzje. Jestem zielona w tej sprawie,(pierwsza ciaza) i słucham się tylko lekarza. Zdziwiłam się że można mieć takie podejście o nie robieniu badań,bo myślałam iż dobrze jest zrobić te zalecane. Ja również chciałam od razu robić nifty żeby jak najszybciej wiedzieć i się cieszyć ale lekarz kolejność założył inna najpierw wszystkie prenatalne A jak coś będzie źle to nifty ,mąż mu też zaufał i gada że wariuje i najważniejsze żeby narazie kropek się rozwijał. Ja pesymistka staram się przygotować na najgorsze scenariusze.

Cześć wszystkim ja chodzę z NFZ,
Dziś jestem zalatana o 8 synka zaprowadzić do przedszkola później córce włoski zrobić poszła do szkoły, ja zaczęłam paczki pakowac, zanioslam je do siostry bo jej mąż przyjdzie do nas w przebraniu Mikołaja, syn chciał od Mikołaja rękawiczki i worek więc chodzilam i szukałam ale w pepco nie było więc poszłam do takiego sklepu trochę droższego no ale tam też nie było więc kupiłam gry edukacyjne i znów do siostry zanieść to a ona mi przypomniała że jeszcze mamy chiński 🙈 i zaś powrót i poszłam tam zobaczyć no i bam jest :D taki mały ale i worek i rękawiczki więc wzięłam a że miałam wszystkie pieczatki na kartce to ja im dałam kartki i worek miałam za darmo :D tkz wymiana ja im pieczatki a oni mi worek :D potem znów do siostry i do domu pranie puścić ogarnąć troszkę mieszkanie i naszykowac obiad bo chłop i dzieciaki przyjdą to będą głodni. Teraz se usiadlam i oglądam koło fortuny :D
Miłego dzionka Wam życzę 😘

Biorę ich bardzo dużo:) duphaston 3x1, euthyrox 1x1, neoparin 1x1, encorton 10 1x1, cyclogest 2x400, acard 1x150, ponadto metylowany kwas foliowy 1x1 plus metalyowane witaminy b 1x1 oraz colostrum 1x1 i podstawowa suplementacja d3, k2, dha oraz selen.
Wow to faktycznie dużo, a myślałam, że to ja mam dużo lekarstw 😅

reklama
Do góry