Aksamitka28
Fanka BB :)
Na tym etapie wszystko się zmienia i nie wszystko widaćJeju jaki duży człowieczek, moj w 6+0 0,37cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na tym etapie wszystko się zmienia i nie wszystko widaćJeju jaki duży człowieczek, moj w 6+0 0,37cm
a no właśnie...dlatego mi się kojarzyłoJa kiedyś wspominałam o tym, bo jestem higienistką, ale aktualnie nie pracująca w zawodzie. W ciąży najlepiej wszelkie zabiegi przeprowadzać w 2 trymestrze. Natomiast jeśli chodzi o znieczulenie to dostaniesz je tylko i wyłącznie w 2 trymestrze. Wiadomo jak coś pilnego to lekarz pomoże. Ale ogółem 2 trymestr jest najbezpieczniejszy czas na takie rzeczy.
O jak ja Wam zazdroszczę ze możecie wszystko jeść ! U mnie niestety dieta cukrzycowa pomimo tego ze jestem szczupła glukoza na czczo troszkę za wysoko i już ta nieszczęsna dieta
Moj w 6+0 miał 0.3 a w 7+3 ma już 1.2 cmJeju jaki duży człowieczek, moj w 6+0 0,37cm
czarne hallsy, płukanie gardła szałwia i wodą utlenioną mi pomaga. Coraz mniej mnie boli, a bolało tak, ze przełykalam sline z płaczemDziewczyny co polecacie na ból gardła ??
Będą sama byłam u lekarza wg om 6+0 i pusty pęcherzyk. Równo tydzień później zarodek i ❤
Nawet nie wiecie jak się ucieszyłam, jak to przeczytałam ❤ oczywiście umawiając się na usg wiedziałam, że może się tak wydarzyć i idę tam po to, żeby tylko potwierdzić, że pęcherzyk jest tam, gdzie być powinien. Ale jak to mówią, niby człowiek wiedział, a jednak się łudziłU mnie w 6+0 też był tylko pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy jak poszukam z plamieniem 4 dni później był już zarodek z serduszkiem [emoji3526]
*spam* gardło i szałwia do płukaniaDziewczyny co polecacie na ból gardła ??
Dziewczyny co polecacie na ból gardła ??