reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

A probowałaś melisę? Mi troszkę pomaga, do tego pierwsze co jem to banan, ale taki jeszcze niedojrzały (mniej pachnie, więc łatwoej go wcisnąć). No i mandarynki... Mdłosci nie przechodzą ale są delikatniejsze. Znajdz coś, chociaż jedwn produkt, ktory nie zwracasz i się nim zapychaj, jak jest pusty żołądek to się niestety pogarsza. Pocieszające jest to, ze nie dlugo powinno nam zacząć odpuszczać. Ktory tydzien masz?
Dziś 9+2, kupię melisę ale mogę ją nic w dużych ilościach?

reklama
A właśnie wczoraj na wizycie odebrałam wyniki które robiłam ostatnio i glukoze mam 103 i już mnie na obciążenie wysłał. Bede pić to swinstwo🤮
Nie martw się ja już po pierwszym obciążeniu:)
Nie będziesz pierwsza:)
W doagnostyce dali mi jakaś cytrusowa glukozę i nawet weszła:)
Duphaston to progesteron syntetyczny a Luteina naturalny. Duphaston jest w formie tabletek doustnych a Luteina podjęzykowych lub dopochwowych.
Duphastonu nie podwyższa progesteronu we krwi a Luteina podwyższa…
Ja mam od poczatku bardzo dużo śluzu, gesty biały na bieliźnie ale bezwonny
Ja na początku miałam dużo… teraz już mniej…

Dziewczyny a jak tam u was że śluzem? Dzisiaj jak sie podtarlam to na papierze mialam taki maly gesty i rozciągliwy sluz i zastanawiam sie czy to okej. Zaraz wchodzę do gina to sie spytam o to.
Ja mam od początku praktycznie, podpytam swojego i daj znać. ,[emoji6]
Ja następnym razem do gin idę z kartką bo jak ostatnio byłam to normalnie dziura w głowie, nie wiedziałam co chciałam, albo z radości że serce widziałam..

reklama
Do góry