Dziś 9+2, kupię melisę ale mogę ją nic w dużych ilościach?A probowałaś melisę? Mi troszkę pomaga, do tego pierwsze co jem to banan, ale taki jeszcze niedojrzały (mniej pachnie, więc łatwoej go wcisnąć). No i mandarynki... Mdłosci nie przechodzą ale są delikatniejsze. Znajdz coś, chociaż jedwn produkt, ktory nie zwracasz i się nim zapychaj, jak jest pusty żołądek to się niestety pogarsza. Pocieszające jest to, ze nie dlugo powinno nam zacząć odpuszczać. Ktory tydzien masz?
reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
Lepiej tego nie chciej Nie każda to ma .ja nie mam ani mdlosci ani niecheci ani nic, jestem niby 5+5, kiedy sie zaczynaja mdlosci?
Ja mam od poczatku bardzo dużo śluzu, gesty biały na bieliźnie ale bezwonnyDziewczyny a jak tam u was że śluzem? Dzisiaj jak sie podtarlam to na papierze mialam taki maly gesty i rozciągliwy sluz i zastanawiam sie czy to okej. Zaraz wchodzę do gina to sie spytam o to.
Aaagaa
O! A skąd jesteś? Ja jestem z Opola i te darmowe już działały dwa lata temu, kiedy byłam w pierwszej ciążyu nas są darmowe prenatalne w woj opolskim bo jest jakiś program Link do: Opolska Mama i Dziecko
A różnie. Ja 7+2 i nicja nie mam ani mdlosci ani niecheci ani nic, jestem niby 5+5, kiedy sie zaczynaja mdlosci?
Aaagaa
Ja jej nie mogę dostać. Podobno jest wycofana! Ale ta w 0r9szku cytrynowa z zimna woda też jest okejSpróbuj może ta.glukoze (ważne aby był schłodzona) [emoji6]Zobacz załącznik 1341823
Nie martw się ja już po pierwszym obciążeniuA właśnie wczoraj na wizycie odebrałam wyniki które robiłam ostatnio i glukoze mam 103 i już mnie na obciążenie wysłał. Bede pić to swinstwo
Nie będziesz pierwsza
W doagnostyce dali mi jakaś cytrusowa glukozę i nawet weszła
Duphastonu nie podwyższa progesteronu we krwi a Luteina podwyższa…Duphaston to progesteron syntetyczny a Luteina naturalny. Duphaston jest w formie tabletek doustnych a Luteina podjęzykowych lub dopochwowych.
Ja na początku miałam dużo… teraz już mniej…Ja mam od poczatku bardzo dużo śluzu, gesty biały na bieliźnie ale bezwonny
StKarolina
Ja mam od początku praktycznie, podpytam swojego i daj znać. ,[emoji6]Dziewczyny a jak tam u was że śluzem? Dzisiaj jak sie podtarlam to na papierze mialam taki maly gesty i rozciągliwy sluz i zastanawiam sie czy to okej. Zaraz wchodzę do gina to sie spytam o to.
Ja następnym razem do gin idę z kartką bo jak ostatnio byłam to normalnie dziura w głowie, nie wiedziałam co chciałam, albo z radości że serce widziałam..
Mom2B
70 km od OpolaO! A skąd jesteś? Ja jestem z Opola i te darmowe już działały dwa lata temu, kiedy byłam w pierwszej ciąży
Ostatnia edycja:
reklama
Madzia86G
Kochane - jak wygląda ten cały test glukozy na czczo z tym wypiciem glukozy ? W przychodni, w szpitalu, oni to podają czy sama muszę kupić ?