Madzia86G
Fanka BB :)
@Lauantai kochana witaj w klubie. A myślalam, że tylko mój tak wariuje Jak miałam nakaz leżenia to jak widział że po kuchni się krzątam to zaraz był opierdziel, ze jak coś chcę to on mi przyniesie. Sypialnię do pokoju gościnnego mi przeniósł żeby miała tv i wszystko pod ręką. Jak szedł do pracy to byłam obstawiona ... Boże chyba wszystkim. Chusteczki, szklanki, soki, woda, ładowarka do telefonu, laptop, książki, jakieś wafelki ciastka czekolada, krem...
Teraz gdy już sobie mogę chodzić bo wszystko gra to mam polecenie, że mam iść koniecznie na spacer. Mam jeść owoce, warzywa ( tak jakbym ich wcześniej nie jadła ), oczywiście mam się cały czas obserwować i gdyby coś to dzwonić albo do teścia mam iść żeby do lekarza od razu jechać.
Teraz gdy już sobie mogę chodzić bo wszystko gra to mam polecenie, że mam iść koniecznie na spacer. Mam jeść owoce, warzywa ( tak jakbym ich wcześniej nie jadła ), oczywiście mam się cały czas obserwować i gdyby coś to dzwonić albo do teścia mam iść żeby do lekarza od razu jechać.