@ana_banana będzie dobrze, przejdziesz coś w rodzaju grypy. Ja jestem zdania że będzie dobrze
Co planuje PiS ? Wiem słyszałam. Od pewnego czasu staram się unikać wszelkich wiadomości. Temat ompolityce ZAWSZE kończy się sporami i kłótniami.
Co na to ludzie i jakim cudem nadal mają takie poparcie ?
Dziewczyny na bank w każdej rodzinie jest ktoś kto sałby sobie rękę za nich uciąć.
Ja mam swoich rodziców takich. Mój szwagier swoich teściów. Mój mąż kolegę w pracy. Staną murem za pisem.
Za 500+, za 13tki, za 14tki, za ciągłe wciskanie im kitu że jesteśmy najbogatszym krajem w Europie, za to że gdyby nie PiS to żylibyśmy w skrajnej nędzy bo te wszystkie podwyżki to zemsta UE nad Polską, niby dlaczego Niemcy muszą brać podwyżki od Polaków ? Bo nam się tak powodzi i chcą nas załatwić ( niemcy francja i rosja ) ... ja takie coś słyszę przy każdej wizycie z rodzicami.
Ja żyję nadzieją, że wszystko będzie z ciążą w pożądku ... ale gdybym się miała nagle dowiedzieć, że ciąża ma bardzo ciężką wadę i zaraz po porodzie umrze... i ta świadomość że przez te długie muesiące będę nosić dziecko które zaraz po narodzeniu umrze bo nadzie nie ma żadnej ... nie wiem co bym zrobiła, nie wiem ...