A nas kategoryczny zakaz seksu, bo ciąża zagrożona i będzie trwał do samego końca. Już mi szkoda mojego męża, bo na nic innego również nie mam ochoty A ostatnio kupił mi poduszkę ciążowa w kształcie U, bo jednak muszę coś mieć w nocy między nogami ale przez to jestem już całkowicie od niego odgrodzona. I wczoraj mi powiedział, że już w ogóle czuje się niepotrzebny
A tak w ogóle to wnerwia mnie trochę, bo jest większą panikarą ode mnie. Np ostatnio bolała mnie głowa, zmierzyłam ciśnienie i było 130/118 i co? I dostałam opierdziel "że nie dbam o siebie, że się denerwuję i że wcześniej w ogóle nie mierzyłam ciśnienia". Jakby fakt, że będę mierzyła każdego dnia miał mnie uchronić przed złym ciśnieniem No i się złoszczę bo naprawdę robię wszystko co w mojej mocy żeby wszystko było dobrze...
Was też tak Wasi faceci wnerwiają?
A tak w ogóle to wnerwia mnie trochę, bo jest większą panikarą ode mnie. Np ostatnio bolała mnie głowa, zmierzyłam ciśnienie i było 130/118 i co? I dostałam opierdziel "że nie dbam o siebie, że się denerwuję i że wcześniej w ogóle nie mierzyłam ciśnienia". Jakby fakt, że będę mierzyła każdego dnia miał mnie uchronić przed złym ciśnieniem No i się złoszczę bo naprawdę robię wszystko co w mojej mocy żeby wszystko było dobrze...
Was też tak Wasi faceci wnerwiają?