Justyna85.12
Fanka BB :)
Ja chyba ten nifty pro, ale jeszcze będę czytać i dopytywać moja gin.Bardzo dziekuje za link A Wy ktory wybieracie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba ten nifty pro, ale jeszcze będę czytać i dopytywać moja gin.Bardzo dziekuje za link A Wy ktory wybieracie?
Ja chodzę sama ale dzisiaj lekarz sam powiedział że jeśli mąż chce to też może przyjść skoro już będzie teraz wszystko widać i możemy razem zadawać pytania.A czy macie wizyty bez osób towarzyszących?
I o co pytalyscie lekarza? Jutro moja kolej
Ja bym chyba nie czuła się komfortowo przy badaniu usg dopochwowoJa chodzę sama ale dzisiaj lekarz sam powiedział że jeśli mąż chce to też może przyjść skoro już będzie teraz wszystko widać i możemy razem zadawać pytania.
Ja bardzo chciałam ostatnio iść z mężem, ale musiał jechać w delegacje za granicę więc towarzyszyła mi mama, również w gabinecie. Chciałam mieć jakieś wsparcie i to lekarz mnie wypytał o wszystko, na koniec powiedział co dalej, także nie czułam potrzeby żeby jeszcze dopytywać o cokolwiek. Był bardzo szczegółowy.A czy macie wizyty bez osób towarzyszących?
Mnie dzisiaj puścił. W momencie gdy zobaczyłam te bijące serce i ten szybki rytm... poszło ze mnie jak z fontanny. Poprosił żebym chwilę wytrzymała bo zaczęłam się aż trząść i obraz się rozmazywałCześć, niestety natłok obowiązków nie pozwala mi być tak często na forum
Czy któraś z Was słyszała serduszko na wizycie pierwszej? Ja byłam chyba w 6 tygodniu i normalnie gin puściła na głośnik ) super było usłyszeć, drugą wizytę mam 16 grudnia.
Kartę ciąży założyli mi na pierwszej wizycie.
Chwaliłam się brakiem objawów, a od dwóch dni pachwiny mnie tak bolą, że szok.
Miałam tak w poprzedniej ciąży. Normalnie jakbym szpagat za mocno zrobiła...
Jestem za żeby przypiąć jakiś jeden wątek z naszymi terminami i płcią dzieci
W pracy już powiedziałam o ciąży, wszyscy zdziwieni (mam 36 lat i się nie spodziewali ), chciałabym pracować na pewno do końca roku, ale zobaczymy. Ten covid choróbska i zima ogólnie nie sprzyjają żeby się z domu ruszać...
Dzisiejszą miałam przełożoną na tydzień temu w poniedziałek. Teraz mam w czwartek@A może by... , a ty czasem nie miałaś dzisiaj też wizyty czy coś mi gdzieś umknęło ?
U mnie 16.20Na która godzinkę? Ja stresik do wieczora bo dopiero na 17.20 znając życie z opóźnieniem to dowiem się o 18 czy jest ok…
u mojego ginekologa niestety ze względu na covid nawet do poczekalni tatusiowie nie mogą wchodzić. Dla mnie to rozsądne, trzeba ograniczyć ryzyko do minimum żeby któraś z pacjentek nie zachorowała, ale przede wszystkim zeby mial nas kto przyjmowacA czy macie wizyty bez osób towarzyszących?