daariaa9
Fanka BB :)
Według apki na dziś 5+2 a u pani?Ktory tydzień u Pani jeśli można wiedzieć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według apki na dziś 5+2 a u pani?Ktory tydzień u Pani jeśli można wiedzieć?
Ja nie miałam takich zapasów, a +30 kg. Dziewczyny które rabaly słodycze miały mniej ode mnie przed ciaza śmiałam się ze zdjęć mojej mamy, bo też była wielka, a na codzień jest drobniutka. No i spotkało mnie to samo U mnie zmniejszona ilość ruchu była kluczowa.Nie chce Ci mówić, żebyś to przemyślała, ale w pierwszej ciąży po takich zapasach to miqlam +26kg
Mamy chyba ren sam termin, wiec mam nadzieję, że u mnie też będzie piękny obraz na usgJest już ciałko żółte ale takie małe że jeszcze nie da się zmierzyć. Umawiam się zaraz na 1,2 grudnia a w przyszłym tyg na USG pod koniec miesiąca. Ale wszystko dobrze. Mam już swoją kropkę widzialną
Ale już jestem spokojna. Jest kropka i wiem ze już będzie dobrze.Mialam wręcz taki sam obraz usg w tym samym dniu co Ty dziś
Ja mam na 22 lipca wg OMMamy chyba ren sam termin, wiec mam nadzieję, że u mnie też będzie piękny obraz na usg
Oczywiście! Nie ma innej opcji ❤Ale już jestem spokojna. Jest kropka i wiem ze już będzie dobrze.
Mnie tak mdliło( i cały czas mdli), że ogolnie czlowiekowi wszystko jedno. Mdlosci i bol glowy skutecznie eliminują stres...U mnie dzisiaj zaczyna się 8tydzień ... zwariuję. Czas się strasznie wlecze. Zwariuję normalnie zwariuję !
Jak wyście ( te które już są po radosnych ❤ wizytach ) wytrzymywały w dniu waszych wizyt ??????
Według apki 6+4Według apki na dziś 5+2 a u pani?
Ja mam na 22 lipca wg OM