Mamusia_2022
Aktywna w BB
Ja tak mam, boli mnie podbrzusze jakbym miesiączki miała dostaćHej dziewczyny, mam pytanie czy któraś z was odczuwa albo odczuwała taki ból podbrzusza jak na miesiączkę ? Ja od dnia kiedy powinnam dostać czuje mocno podbrzusze ból przypomina ból menstruacyjny i zastanawiam się czy to normalny objaw ?
ja mam w czwartek wizytę
Ja też mam kilka aplikacji haha ale najczęściej korzystam z Preglife i ciąża +Trzymam kciuki za wizyty
Nie, sądzę, że to mega indywidualne. Jestem tego samego wzrostu co Ty, a ważę dużo więcej (i ogólnie dużo za dużo) a czuje rozciąganie w pachwinach, kłucie w pochwie i bóle trochę inne niz miesiączkowe.
Mam kilka aplikacji preglife - z tej jestem najbardziej zadowolona, pregnacy - tu są fajnie tygodnie zaznaczone w kalendarzu i pokazany czas, gdy ciąża jest już donoszona, kalkulator tygodnia ciąży - suche, szybkie info. A aplikacje po porodzie do zapisywanie np wagi dziecka mam moje dziecko .
Ja robiłam zupę pomidorową i warzywa na patelnieJa mam straszne wzdęcia. Wydaje mi się że jem jak przed ciąża. Ale sutki mnie wykończą. Bolą szczypią...
Mdłości nie mam.
Ból podbrzusza występuje od południa do końca dnia. Od rana jest spokój.
Dziś dochodzi do mnie że jestem na l4 i rozmyślam w głowie co pożytecznego mogę zrobić w domu. Jest tego masa... Wprowadziliśmy się 27 lutego i w sumie nadal jest coś do ogarnięcia i segregowania. Myślę że nudzić się na razie nie będę
Choć najchętniej usiadła bym przy simsach
Ale nie w tym tygodniu. W sobotę wyprawiam syna urodziny więc chałupę trzeba posprzątać. Najgorsze są okna i firanki. Ja ze swoim ADHD nie wysiedzę
Co robicie dziś na obiad? Ja robię gołąbki
Świetny pomysłDziewczyny a co myślicie o takim poście z datami naszych porodów wizyt i później płci dziecka ??? Jak bylam w ciąży z córką to na takim forum bylam co w pierwszym poście było coś takiego. Może tu da się przypiąć taki post ???
Baaardzo mi przykro. Tule mocno mocnoHej dziewczyny ja was opuszczam niestety, byłam dzisiaj u lekarza i przestało bić serduszko.. Dbajcie i uważajcie na siebie.