reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

U mnie rodzice parę dni po wizycie. Teść ma urodziny więc i szwagierek z rodzinąbędzie a i moi rodzice też na kawie będą . W sumie postanowiliśmy nic nie gadać tylko jak przyjdzie chwila do ,,wypicie za zdrowie,, to ja odmówię . Więcej nie będzie trzeba mówić 😂

reklama
Ja tez powiem w pracy po wizycie z sercem. A rodzince to nie wiemy, pewnie mój maz sie wygada swojej mamusi po mojej 1 wizycie [emoji23]
Kurcze, robilam o 8:30 badania - morfologia i pakiet tarczycowy juz dawno wstawili a bety ani widu ani słychu.
Dziewczyny a tsh 3,3 to bardzo źle? Wizyta u gina w srode, nie wiem czy on mi cos moze przepisac (pierwszy raz u niego bede) czy to tylko Endo może?
Zapisz się do endo bo to za wysoki wynik. Nie stresuj się bo on nie jest jakosc mega zły. Ja się leczę u endo 10 lat. We wtorek zrobiłam tsh i 2,45 także też zwiększy dawki bo ja jestem na lekach. Ale też tsh skacze właśnie na początku ciąży. Ja zadzwoniłam odrazu, oczywiście wizyta prywatna za 5 mcy ale jak powiedziałam że początek ciąży to mam jutro.

Hej :-) ja też się witam
Beta:
29.10: 58
04.11: 648 (4t+4)
Progesteron:
04.11 15ng/mL

Nie myślicie że to trochę za niski poziom progesteron lub bety jak na ten tydzień?
Kurde to ja dzis zrobilam bede 1szy raz i mi wyszło 70 (a jestem w 4t+5), czyli mieszcze sie w widelkach miedzy 3-4 tyg zamiast 4-5. No cos czuje ze pozamiatane będzie..

Kurde to ja dzis zrobilam bede 1szy raz i mi wyszło 70 (a jestem w 4t+5), czyli mieszcze sie w widelkach miedzy 3-4 tyg zamiast 4-5. No cos czuje ze pozamiatane będzie..

A wiesz dokładnie kiedy miałaś owulacje - miałaś monitoring? Tutaj nie liczy się wynik, a przyrost więc nie masz się czym przejmować powtórz pojutrze dla świetnego spokoju [emoji4]

nie przejmuj sie na zapas bo wyliczenia moga byc zle, szczegolnie jesli sa apkowe. Owu I zaplodnienie moglo byc pozniej. Zrob przyrost za 2 dni i bedzie cos wiadomo.

reklama
Do góry