reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

U mnie rodzice parę dni po wizycie. Teść ma urodziny więc i szwagierek z rodzinąbędzie a i moi rodzice też na kawie będą . W sumie postanowiliśmy nic nie gadać tylko jak przyjdzie chwila do ,,wypicie za zdrowie,, to ja odmówię . Więcej nie będzie trzeba mówić 😂

reklama
Ja tez powiem w pracy po wizycie z sercem. A rodzince to nie wiemy, pewnie mój maz sie wygada swojej mamusi po mojej 1 wizycie [emoji23]
Kurcze, robilam o 8:30 badania - morfologia i pakiet tarczycowy juz dawno wstawili a bety ani widu ani słychu.
Dziewczyny a tsh 3,3 to bardzo źle? Wizyta u gina w srode, nie wiem czy on mi cos moze przepisac (pierwszy raz u niego bede) czy to tylko Endo może?
Zapisz się do endo bo to za wysoki wynik. Nie stresuj się bo on nie jest jakosc mega zły. Ja się leczę u endo 10 lat. We wtorek zrobiłam tsh i 2,45 także też zwiększy dawki bo ja jestem na lekach. Ale też tsh skacze właśnie na początku ciąży. Ja zadzwoniłam odrazu, oczywiście wizyta prywatna za 5 mcy ale jak powiedziałam że początek ciąży to mam jutro.

Hej :-) ja też się witam
Beta:
29.10: 58
04.11: 648 (4t+4)
Progesteron:
04.11 15ng/mL

Nie myślicie że to trochę za niski poziom progesteron lub bety jak na ten tydzień?
Kurde to ja dzis zrobilam bede 1szy raz i mi wyszło 70 (a jestem w 4t+5), czyli mieszcze sie w widelkach miedzy 3-4 tyg zamiast 4-5. No cos czuje ze pozamiatane będzie..

Kurde to ja dzis zrobilam bede 1szy raz i mi wyszło 70 (a jestem w 4t+5), czyli mieszcze sie w widelkach miedzy 3-4 tyg zamiast 4-5. No cos czuje ze pozamiatane będzie..

A wiesz dokładnie kiedy miałaś owulacje - miałaś monitoring? Tutaj nie liczy się wynik, a przyrost więc nie masz się czym przejmować powtórz pojutrze dla świetnego spokoju [emoji4]

nie przejmuj sie na zapas bo wyliczenia moga byc zle, szczegolnie jesli sa apkowe. Owu I zaplodnienie moglo byc pozniej. Zrob przyrost za 2 dni i bedzie cos wiadomo.

reklama
Do góry