reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

A u Ciebie jak? Badałaś dzisiaj? [emoji3526]
mialam dzisiaj ale pozno dojechalismy i stwierdziłam ze jednak z rana zrobie to wyniki mam nadzieję do 17 będę miala. o 17 wizyta, nie wiem jak to wytrzymam 😅od rana bedzie stresik... Zastanawiam się co zbadać oprocz bety, progesteronu i tarczycy🤔

reklama
mialam dzisiaj ale pozno dojechalismy i stwierdziłam ze jednak z rana zrobie to wyniki mam nadzieję do 17 będę miala. o 17 wizyta, nie wiem jak to wytrzymam 😅od rana bedzie stresik... Zastanawiam się co zbadać oprocz bety, progesteronu i tarczycy🤔
Moja pani doktor kazała mi jeszcze zbadać glukozę to może to warto sprawdzić 🧐

Załączniki

• IMG_5839.jpg
    IMG_5839.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 52
Moje Lipcoweczki (jak to ładnie brzmi, fajnie mieć urodziny w wakacje ;D) Kiedy chcecie mówić w pracy? Po wizycie z ❤️? Czy jak się skończy 1 trymestr?
w poniedziałek mam wizytę i w pracy powiem szefowej jak tylko ją spotkam, bo mamy ciężką sytuację i jeśli któregoś dnia bym się źle poczuła i poszła na L4 to reszta dziewczyn w pracy bezie mieć masakrę.

A rodzince kiedy?
w święta jako prezent ^^

Cykle mialam regularne, bo owu nigdy nie sprawdzałam. No cóż, czekam cierpliwie do soboty, co mi pozostaje :)
Ale troche mnie pocieszylyscie :)
też miałam regularne cykle i też nigdy nie sprawdzałam owu. Sprawdziłam w październiku i okazało się, że jest tydzień później niż myślałam = nawet nigdy nie staraliśmy się w tym czasie. Też mam dużo niższą betę niż dziewczyny, które okres miały tak jak ja albo tylko dzień później, ale w ogóle się nie przejmuję, bo przyrosty są super i wiem, że moja ciąża jest troszkę młodsza ;)

reklama
Ludzie jak mnie cycki bolą 😖 nigdy mnie nie bolały, miałam zawsze spokojne cykle, przed okresem nigdy nic a nic... A teraz na brzuchu położyć się nie umiem, w nocy do chłopa się chciałam przytulić tak całą sobą i gdzie tam ... W pracy jak przenoszę rzeczy i opieram je o siebie to masakra jest.
Zawsze nosiłam takie obcisłe topy to wczoraj po pół godzinie szłam przebrać w coś bardzo luźnego.
Sutki mi stoją jakby wyskoczyć miały.
Jedynie mąż zadowolony nie wiadomo z czego.

Do góry