reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Moje Lipcoweczki (jak to ładnie brzmi, fajnie mieć urodziny w wakacje ;D) Kiedy chcecie mówić w pracy? Po wizycie z ❤️? Czy jak się skończy 1 trymestr?

O tym samym moj mily wczoraj mowil gdy mu powiedzialam: “zawsze chcialem miec urodziny w wakacje”
Musialam zbic ta banke i mu uswiadomic ze to nie beda jego urodziny 🤣🤣🤣

Ja przy córkach bet nie robiłam, szczerze nawet nie myślałam o tym. Teraz zrobiłam bo na koncie poronienie mam i tylko dlatego. Ale beta to też nie zawsze wskaźnik. Rok temu ładnie przyrastała a w 10 tyg było poronienie zatrzymane.
to mnie wlasnie przeraza i wstrzymuje oddech zeby wszystko bylo dobrze.

Hej przyszłe mamusie 🙂
Termin z obliczeń 6 lipiec 👍 to prawda fajnie jest mieć urodziny w wakacje. Na pokładzie dwuletnia córka(z sierpnia).
W poprzedniej ciąży też uczestniczyłam tutaj na forum, przy zagrożonej ciąży bardzo dziewczyny były pomocne swoimi doświadczeniami i ciepłym słowem. Mam nadzieję że w tej grupie każda z nas będzie czuła się jak najlepiej ☺️

Dziewczyny, mam wyniki z wczoraj:
Beta Hcg 7858
Progesteron 36,8
Witamina D: 37,6
Wszystkie wyniki plasują się w normach. Witamina D w normie optymalnej, co mnie cieszy, bo słońca będzie coraz mniej.
Ostatni okres był 29.09.
Jeszcze dziś wizyta u gina. Czuję się spokojniejsza.
Życzę nam wszystkim pogodnego dnia, mimo paskudnej - przynajmniej we Wrocławiu - aury🙂🌞
Gdzie tak szybko wyniki?

reklama
Do góry