reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Hej :-) ja też się witam
Beta:
29.10: 58
04.11: 648 (4t+4)
Progesteron:
04.11 15ng/mL

Nie myślicie że to trochę za niski poziom progesteron lub bety jak na ten tydzień?

Jak zostało wcześniej napisane trzeba sprawdzić przyrost czyli dobrze by było powtórzyć badanie w sobotę, ale dla spokoju ducha, ja miałam wczoraj robioną betę (4t +4) i miałam 669, a była to moja 3 beta i mam dobre przyrosty :)

reklama
@KociaraKlara @NattNatt @Merlot no fakt, nie mam pojecia kiedy miałam owu, moge sie jedynie opierac na apce, chociaz do tej pory mialam jak w zegarku i wszystko sie z nia zgadzalo. No oby bylo tak jak mówicie, nie chce znowu tracić ciąży, ehh.
Ale jak w zegarku miałaś owu czy cykle regularne? Bo jednak owu może być różnie. Jedna ma w 14 dc inna w 16, a obydwie będą miały cykle po 28 dni.

@KociaraKlara @NattNatt @Merlot no fakt, nie mam pojecia kiedy miałam owu, moge sie jedynie opierac na apce, chociaz do tej pory mialam jak w zegarku i wszystko sie z nia zgadzalo. No oby bylo tak jak mówicie, nie chce znowu tracić ciąży, ehh.
Jak nie monitorowałaś owulacji to zawsze mogła się przesunąć i nie masz kompletnie się czym przejmować po jednym wyniku powtórz w sobotę 😊

ja np miałam owu w 21dniu cyku

wiec jakbym nie wiedziała kiedy ta owu była to liczyłabym od ostatniej miesiączki 5+4

To mamy faktycznie podobnie 😊
badałaś też progesteron?

kiedy masz wyznaczoną wizytę u ginekologa?
Nie badałam progesteronu a na wyznaczenie wizyty u gin muszę trochę poczekać. Medicover musi mi zapewnić w ciągu 3 dni, mam lekarza tam który prowadził moją pierwszą ciążę i chcę do niego iść 22 listopada co by było już serduszko a nie stresować się po wizycie czy będzie czy nie..

reklama
Do góry