Bardzo łatwo przeliczyć na ngU mnie to wygląda tak. Kompletnie się nie znam [emoji85]Zobacz załącznik 1338221
92,5 x 0,314 = 29,04 ng
Także bardzo dobry wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo łatwo przeliczyć na ngU mnie to wygląda tak. Kompletnie się nie znam [emoji85]Zobacz załącznik 1338221
Iza tu nie dostaniesz profesjonalnej porady. Mozesz wziąć nospę, polożyć się i obserwować. Nic nie zastąpi porady lekarskiej. Trzymaj się, musi być dobrze.Dziewczyny panikuje wstalam na siku i dopadl mnie bol brzucha lewostronny ale to taki slurczowy lewa strona bol/ skurcz przejscie na noge i kregoslup ledziowy trwa to od 15min z przerwami wzielam nospe latam do lazienki nie wodze plamienia miala tak ktoras? (
Tak tez zrobilam. Nospa i sms do lekarki . Powinna zadzwonic .Iza tu nie dostaniesz profesjonalnej porady. Mozesz wziąć nospę, polożyć się i obserwować. Nic nie zastąpi porady lekarskiej. Trzymaj się, musi być dobrze.
I jak u ciebie?Dziewczyny panikuje wstalam na siku i dopadl mnie bol brzucha lewostronny ale to taki slurczowy lewa strona bol/ skurcz przejscie na noge i kregoslup ledziowy trwa to od 15min z przerwami wzielam nospe latam do lazienki nie wodze plamienia miala tak ktoras? (
Jak ostatnio w poprzedniej ciąży plamiłam to lekarz pierwsze pytanie jakie zadał to czy nie współżyłam ostatnio bo teraz ściany pochwy są bardzo ukrwione i mogło naczynko jakies pęknąć może to to byloHej, u mnie noc bez niespodzianek. Już żadnych plamień, nawet na papierze. Śluz biały, sprawdzałam nawet palcem tam w srodku . Wstawalam co kilka godzin w nocy i kontrolowalam. Bólu też nie ma. Mimo wszystko dzwonię do lekarza dzisiaj bo sparaliżował mnie strach.
W pierwszej ciąży brałam do 16, a potem fenoterol do końca…Czy Dziewczyny przyjmujące duphaston macie go przyjmować do końca 1 trymestru? Ja mam znowu jakieś lekkie plamienia, duphaston 3 razy 1, kolejne opakowanie 2 razy 1 i odstawić. A to będzie jakiś 9-10 tydzień nic z tego nie rozumiem? Wiecie jak u Was będzie?