reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

Cześć wszystkim 😊😊😊 ostatnia miesiączka 20.10. Wizytę u ginekologa będę umawiać w przyszłym tygodniu na 1.12. Jak się czujecie?? Ja póki co dobrze :) bardzo się cieszę że test pokazał 2 kreseczki;) i mam nadzieję że będzie wszystko dobrze :) to moja 3 ciaza :)
Hej, zdrówka Ci życzę. Jak coś to pisz, zawsze pomożemy

reklama
Mam dokładnie takie same bóle. Niby kłucie, niby bóle jak przy miesiączce, to mnie coś zakuje z pochwie w środku jakby, to pachwiny lub dół pleców... Co do imion to mąż chciałby syna Maksa (Maksymiliana) ew . Aleksandra, mi się podoba np Leon, Antek, Franek ale mężowi absolutnie nie [emoji28]
Z dziewczęcych imion Maja, Alicja, Ola (Aleksandra), mężowi się jeszcze Joanna podoba.
Ja mam na imię Aleksandra i myśleliśmy żeby córce też dać Aleksandra, ale póki co na pierwszym miejscu jest Róża :)

A jest któraś - która nic nie czuje kompletnie zero objawu niczego ? Zaczynam się martwić ze nic mi nie jest- nie jestem zmęczona , nie mecze się , nie mam zachcianek - jedynie wodnisty śluz.. chyba znowu pójdę na betę w piątek ... bo coś się wkręcam 😱

Ja tych badaniach się nie znam to nie pomogę. Ja dziewczyny mam duża rodzinna imprezę w następną niedzielę. Wszystkie ciotki będą, impreza w niedzielę a w poniedziałek zaczynać się będzie 10 tyg ale nie chce jeszcze mówić, a wieczorem to serio mam tak wielki i twardy brzuch jak 5 mc. Ubrałam sukienkę i mega znać. Ubiorę inna luźna ale w domu mam wzdecia ale dużo gazów a jak tam usiądę za stołem to już tragedia będzie. Jak byłam w ciąży z córką, pierwsza ciąża, malutki brzuszek, przed 12 tyg a ciotka do mnie czy przypadkiem w ciąży nie jestem bo jakoś inaczej wyglądam. 😲🤣

Beta na dziś 25108. Ulżyło mi..
IMG_20211117_195725.jpg

Moja będzie na 100% Maria, w hołdzie dla mojej najwspanialszej babci, która odeszła 2 lata temu ❤️ Drugie damskie to Helena, uwielbiam tez imię Michalina. A syn? Na razie moze Stanisław (to po dziadku z kolei), ale tu jeszcze się coś może zmienić :) tez na razie o imionach nie myślimy :)
U nas jak będzie dziewczynka to będzie Mia albo Alice, a na drugie na 100% będzie Elizabeth, to imię po zmarłej mamie mojego męża
A jak chłopiec to będzie Liam, Mason albo Austin

reklama
60 kg i grubaska 😲 Jezu co ja walnięta dr, dla mnie ta waga jest jak najbardziej w porządku. Ja mam 166 i 58 kg. Zawsze miałam tak 56,ale w wakacje były szaleństwa i 2 kg przyszło.
Ja nie wiem czemu ta Pani doktor tak Ci powiedziała. Siostra mojego męża ma 159 cm wzrostu i waży 63 kg. Nikt nic jej nie mówił jak zaszła w ciąże bliźniaczą. Jak szła do porodu to ważyła 78 kg.

Do góry