Madzia86G
Fanka BB :)
Ja miałam owu tak na oko 10-12 października. Ciężko dokładnie powiedzieć. Okres powinien być 26.10
Betę badałam 29.10 - 644.
Betę badałam 29.10 - 644.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie owulacja była ponoć 15.10dziewczyny, a wiecie, kiedy miałyście owulacje? bo ja dzień okresu mam ten sam, a wyniki bety zdecydowanie niższe. Tyle, że ja miałam późno owulację, bo testy wskazały pik dopiero 16.10.
dobrze, że to piszesz, bo moj wynik miesci sie w widełkach (2,80-147,30, a ja mam 13,75), ale i tak mnie trochę martwił, że nisko. Ale teraz trochę odetchnę z ulgą
Moj ginekolog, położna I wszyscy w szpitalu, przy pierwszym dziecku mówili, że np. 5+0 do 5+6 to 5tc, 6tc zaczynq się 6+0 I kończy 6+6.Ja myśle ze 5 tydzień, ze tak to się mówi. jak termin porodu wpisuje to tez wyskakuje jesteś w 5 tygodniu ciąży na tych internetowych kalkulatorach. Ale może się mylę…
Właśnie zrobiłam sobie pierwszy zastrzyk z Fraxiparine. [emoji55] Myślałam, że to będzie trudniejsze. [emoji6]
Nie wytrzymałam i zapisałam się do mojego "starego" gina. Prowadził dotąd wszystkie moje ciąże. Jakoś tak nie mam przekonania do tej lekarki z dzisiejszej wizyty. [emoji848][emoji849] Także równo za tydzień mam wizytę u niego. [emoji6]
O retyTrudne to nie jest, ale mi na przykład już kończą się miejsca na brzuchu [emoji23] Ja mam clexane akurat i biorę już od owulacji
Ja miałam to samo 3 opakowania kupowałam na trzy recepty w trzech aptekach różnych, bo w całej Warszawie nie było... a i tak udało mi się kupić tylko 2 i pół tak właściwieO rety
Śmiałam się do męża, że chociaż tłuszczyk na brzuchu się do czegoś przydał
Jestem w szoku jak ciężko dostać tą Fraxiparinę. Normalnie obdzwoniłam kilkanaśvie aptek w Łodzi szukając 4 opakowań tego leku. Ponoć straszne braki w hurtowniach. Na szczęście się udało znaleźć.
Oby tylko maluszek dobrze się wczepił w endo i rósł przez najbliższe 30 kilka tygodni.