G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja mam progesteron 15,40 ng/ml, mysliscie, ze uderzać do lekarza? Chyba za niski, ale jak patrzę wartości normy to tez nisko, ale niby w normie? Co robić? Poradzicie??! [emoji3064][emoji1317][emoji1317]
Hej, chyba nie ma czym się stresować ja też wcześniej spanikowałam, bo miałam bete 41,5 a po 24h tylko 52,51. Spisałam ciążę na straty, przeczytałam wszystkie fora o poronieniach i niskich przyrostach, a okazało się że po 4 dniach wyszła około 365 . Jeszcze jutro idę sprawdzić po 48 h ale mam nadzieję że będzie ok. Głowa do góry! Nie ma co schizowacNiepokoi mnie to bo w laboratorium były inne wartości referencyjne niż znalezione w internecie i dlatego może już schizuje progesteron wyszedł 121.3. Jest to moja pierwsza ciąża i boje się nią cieszyć, bo jak tak czytam i widzę inne wartości u innych w tych samych tygodniach to lekki niepokój się pojawia. No nic, jutro zobaczę czy jest prawidłowy przyrost
To tak jak ja ilu dniowe masz cykle ?Ostatnia miesiaczka 28.09
dziś beta wyszła 1792
cykl 30 dni. Według preglife 5+0, termin 6 lipca.To tak jak ja ilu dniowe masz cykle ?
u mnie 28' termin według kalkulatora ciążowego to 5lipca , według aplikacji 4 lipca.
Ja np mam aplikację Preglife i wykazuje 5+2
Dziękuje za wsparcie ! No zobaczymy co to będzie, trzymam za Ciebie kciuki !Hej, chyba nie ma czym się stresować ja też wcześniej spanikowałam, bo miałam bete 41,5 a po 24h tylko 52,51. Spisałam ciążę na straty, przeczytałam wszystkie fora o poronieniach i niskich przyrostach, a okazało się że po 4 dniach wyszła około 365 . Jeszcze jutro idę sprawdzić po 48 h ale mam nadzieję że będzie ok. Głowa do góry! Nie ma co schizowac
dziewczyny, a wiecie, kiedy miałyście owulacje? bo ja dzień okresu mam ten sam, a wyniki bety zdecydowanie niższe. Tyle, że ja miałam późno owulację, bo testy wskazały pik dopiero 16.10.To tak jak ja ilu dniowe masz cykle ?
u mnie 28' termin według kalkulatora ciążowego to 5lipca , według aplikacji 4 lipca.
Ja np mam aplikację Preglife i wykazuje 5+2
dobrze, że to piszesz, bo moj wynik miesci sie w widełkach (2,80-147,30, a ja mam 13,75), ale i tak mnie trochę martwił, że nisko. Ale teraz trochę odetchnę z ulgąRozmawiałam z kolega mojego męża, ginekologiem - mówi, ze póki mieści się wszystko w widełkach to nie mam sobie co dodawać stresów i nie nie jest potrzebne żadne tabletki. Norma to norma i koniec. Poza tym to nie jest badanie, które się robi jak kobieta nie ma skurczy jakiś mocnych, nie boli i nie krwawi i mam się uspokoić