Dziewczyny tak jak wczoraj pisałam jestem po 1 wizycie 5+3 jest tylko sam pęcherzyk, beta przerasta ok, wczoraj była 6410. Kolejna wizyta za 2 tyg ale oczywiście już się martwię czy będzie zarodek..jesteśmy po inseminacji 3,5 tygodnia.. sama nie wiem co myśleć..
reklama
juustyna94 (k27im37)
Fanka BB :)
Daj znać jak poszłoMi powiedziała gin ze w ciąży do 5,1 norma… wiec chyba Twoja jest ok
Ja miałam 5,25 i dziś już robię krzywa…
G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madzia86G
Dzisiejsze ''wizytówki na badaniach'' = trzymam kciuki i czekamy na wasze wyniki
Jak tam się dziś czujecie kobietki ? Ja mam dziś lenia, z łóżka nie chce mi się wyjść ale czuję się bardzo dobrze.
Śniło mi się że szeryf mnie ciągle ścigał i łapał a ja co chwilę znowu mu uciekałam.
A potem że jakieś małżeństwo weszło na słup i do bocianiego gniazda włożyli dwójkę noworodków bo chcieli im tam zdjęcia zrobić i ja się strasznie po nich wydzierałam.
Jak tam się dziś czujecie kobietki ? Ja mam dziś lenia, z łóżka nie chce mi się wyjść ale czuję się bardzo dobrze.
Śniło mi się że szeryf mnie ciągle ścigał i łapał a ja co chwilę znowu mu uciekałam.
A potem że jakieś małżeństwo weszło na słup i do bocianiego gniazda włożyli dwójkę noworodków bo chcieli im tam zdjęcia zrobić i ja się strasznie po nich wydzierałam.
Bądź dobrej myśli, ja tez na pierwszej wizycie tylko pęcherzyk ciążowy widziałam, bez pęcherzyka zoltkowego… byłam 5+0 z usg choć z usg wyszło 4+2…Dziewczyny tak jak wczoraj pisałam jestem po 1 wizycie 5+3 jest tylko sam pęcherzyk, beta przerasta ok, wczoraj była 6410. Kolejna wizyta za 2 tyg ale oczywiście już się martwię czy będzie zarodek..jesteśmy po inseminacji 3,5 tygodnia.. sama nie wiem co myśleć..
Musi być dobrze u nas wszystkich!!!
Dam, dam, ale pewnie wynik będzie dopiero wieczorem…Daj znać jak poszło
Agniecha13
Zaangażowana w BB
dziękuję bardzo Ale u mnie 5+1 więc też myślę, że za wcześnie na ❤ jeszcze, ale ide się sprawdzić przez moje bardzo silne bóle brzucha + dodatkowo spadek progesteronu
HahahaDzisiejsze ''wizytówki na badaniach'' = trzymam kciuki i czekamy na wasze wyniki
Widzę ze ciąże sprzyjają fantazji
Ja dziś w nocy byłam mężczyzna
I podrywalam dziewczyne, koleżankę ze studiów
Czekamy na wiesciJa właśnie też wróciłam z pobrania, zobaczymy czy beta dobrze urosła.. teraz do wieczora będzie stres.
reklama
Wer-ka
Nie dziękuję! Staraliśmy się ok roku, w lipcu zaszłam w ciążę pozamaciczną, wtedy miałam tak jakby normalny okres, (który jak się później okazało okresem nie był) a kilka dni później plamienia. Zrobiłam test, okazał się pozytywny więc lekarz skierował mnie na betę. Nie dość że beta była niska to przyrastała kiepsko bo o 30-40%. Nie czekaliśmy i miałam laparoskopie, ciaza była w prawym jajowodzie. Bardzo to przeżyłam, pierwszy raz w szpitalu i taka strata. Od początku czułam, że coś jest nie tak. Potem wizyty kontrolne i lekarz zalecił stymulację więc brałam lamettę na wzrost pęcherzyków i ovitrelle na pęknięcie. Teraz w drugim cyklu stymulowanym się udało. Bardzo się boję poronienia czy pustego jaja... innych badań póki co nie robiłam bo miałam mieć skierowanie po 6 nieudanych stymulacjach.Trzymamy kciuki!
Kochana, miałaś problemy z zajściem w ciąże? Co było przyczyna? Chorujesz? Jak długo się staraliście? Kolejna porażka?? Kiedy ronilas ? Jak wyglądało Twoje przygotowanie do ciąży? Zażywałaś dietę proplodnosciowa.?