Agniecha13
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy którąś z Was w 5 tyg, a dokładnie 5+4 nadal nie bolały piersi? Bo u mnie to nie jest nawet tak, że przestały czy coś tylko nawet nie zaczęły i nie wiem czy to normalne czy się martwić, że coś jest nie tak?
No dobrze. Więc nie wytrzymałam i właśnie zapisałam się na USG w piątek na 9.20 to będzie 5+1 druga wizyta u lekarza w poniedziałek w tedy 5+4. Dobrze liczę? dziś jest 4+5W 4 tyg widać pęcherzyk, od 6 widać kropkę, a od 7-8 można zobaczyć bijące serducho. Z tego co czytałam
Ja mam tak samo -, mój chłopak + po prostu będziemy musiały przyjąć jakiś zastrzyk później. A wynik dobry to znaczy, że nie masz tych przeciwciałDziewczyny robiłam takie badania, które nazywają się "alloprzeciwciała". Ja mam grupę krwi - , a mąż ma +. Czy któraś ogarnia czy wynik jest dobry czy zły?
Ja 26.11 [emoji3526]Jeśli któraś ma ustalony termin wizyty na listopad, to dopiszę [emoji846]
Wizyty u ginekologa [emoji1768][emoji256]
15.11 - @Aniela112, @natusia.mamusia86, @Justyna85.12, @Helenka36
16.11 - @Majka92, @CiagleNiewyspana, @Jessi123
17.11 - @Ironka, @Agniecha13
18.11 - @Gabi1988, @Mamusia_2022
22.11 - @StKarolina, @Andziulka30+, @KociaraKlara
23.11 - @Cactus1, @A może by... , @Madzia86G
24.11 - @Merlot, @Maarimbaa, @Agniecha13, @Ironka, @Coff, @Aine_
25.11 - @lisio, @izabela.keska@vp.pl, @K27iM37,
29.11 - @Dreamy
30.11 - @Aaagaa
Ja piję miętę i melisę I żurawinę, ale to nie codziennie.Dziewczyny jakie ziółka można sobie pić w ciąży? Melisa, mięta, rumianek można, nie?
Dziewczyny o co chodzi z tą tylna ściana? Mi lekarz nic nie mówił czy przednia, czy tylna [emoji1745]
Pewnie, że nie u każdego, lozysko może być wyżej, niżej, mniejsze większe i można czuć, jednak spora część kobietek z przednia ściana słabiej odczuwa i później. Mając z przodu jest większa szansa na późniejsze i słabsze odczuwanie i po prostu warto o tym wiedzieć, aby nie panikować.Niekoniecznie. W obu ciążach miałam na przedniej ścianie i faktycznie w pierwszej ruchy czułam bardzo późno, dodatkowo bardzo słabo. Za to w drugiej od 15tc i to mega intensywnie (nawet nie sądziłam, że można czuć tak wcześnie) i pod koniec to miałam już dość. Jedyna różnica jaka u mnie była to waga - pierwsza start 86kg - koniec 100kg, druga start 60kg - koniec 72kg
Ja według USG 5+5 według OM 6+5 i nie mam żadnych objawów. Zmęczona jestem jak zawsze ale choruje na niedoczynność więc się już przyzwyczaiłam i mam wieczorami bóle brzucha. Serce na USG było więc nie masz się czym martwić, objawy nie świadczą o zdrowej i dobrze rozwijającej się ciąży, bez objawów też jest wszytko ok.Dziewczyny czy którąś z Was w 5 tyg, a dokładnie 5+4 nadal nie bolały piersi? Bo u mnie to nie jest nawet tak, że przestały czy coś tylko nawet nie zaczęły i nie wiem czy to normalne czy się martwić, że coś jest nie tak?