reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Nifty Pro - to jest najszersze i „oryginalne” badanie. Ginekolog powiedział, ze reszta to są podroby i tylko mam robić to jezeli będę chciała. Ale teraz zapytam jeszcze mojego czy faktycznie tak jest.
Wiem właśnie, że to było to pierwsze i "oryginalne" stąd ciekawi mnie dlaczego są lekarze, którzy polecają właśnie te inne badania typu Sanco czy Panorama. Szczególnie, że cena nie jest wcale znacznie atrakcyjniejsza, o ile w ogóle.

reklama
Na pewni wszystko ok:)
Jak siedzę ciagle przy komputerze to czujectez dyskomfort…
Robię sobie małe spacerki :)
A ja siedzę to rozpinam spodnie 😂
Haha ja też rozpinam jak czuje że mnie ściska. A najgorsze jest to że siedzę 8h przed kompem w pracy. I wstaję jedynie do wc🙆‍♀️ chyba trzeba się przerzucić na jeansy ciążowe, bo są o niebo wygodniejsze w pasie😆

Do góry