G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem właśnie, że to było to pierwsze i "oryginalne" stąd ciekawi mnie dlaczego są lekarze, którzy polecają właśnie te inne badania typu Sanco czy Panorama. Szczególnie, że cena nie jest wcale znacznie atrakcyjniejsza, o ile w ogóle.Nifty Pro - to jest najszersze i „oryginalne” badanie. Ginekolog powiedział, ze reszta to są podroby i tylko mam robić to jezeli będę chciała. Ale teraz zapytam jeszcze mojego czy faktycznie tak jest.
SuperJest zarodek i bijące serce
Aplikacja pokazuje jedna 6+5, druga 6+4 w zarodek rozmiarem odpowiada 6+3 Tak powiedział lekarz i zostało wpisane w system Jest ulga, ale pewnie chwilowaKtóry tydzień i dzień? wspaniale! Pewnie trochę odsapnelas
6+3 wg lekarzaSuper
Który to tydzień?
Na pewni wszystko okJa właśnie siedzę w pracy i tak mnie ciągnie w dole brzucha że masakra... cykam się czy wszystko ok.
Ja mam właśnie taką pracę że 8 godzin przy kompie . Staram się wstawać i przejść się co jakiś czas. Ale teraz to tak mega czuje ze miałaby ochotę się położyćNa pewni wszystko ok
Jak siedzę ciagle przy komputerze to czujectez dyskomfort…
Robię sobie małe spacerki
A ja siedzę to rozpinam spodnie
Haha ja też rozpinam jak czuje że mnie ściska. A najgorsze jest to że siedzę 8h przed kompem w pracy. I wstaję jedynie do wc chyba trzeba się przerzucić na jeansy ciążowe, bo są o niebo wygodniejsze w pasieNa pewni wszystko ok
Jak siedzę ciagle przy komputerze to czujectez dyskomfort…
Robię sobie małe spacerki
A ja siedzę to rozpinam spodnie