reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

Heeeejo Dziewczyny ! 🤰🤰🤰
Dołączam do grona lipcowych mamusiek ;)
Ostatnia miesiączka 16.10. Wprawdzie dopiero wyszły Dwie kreski na teście, ale jestem już po pierwszym poronieniu, które miało miejsce pół roku temu (6tyg i puste jajo), dlatego dmucham na zimne i już w środę śmigam na konsultacje ginekologiczną. Jestem dobrej myśli i trzymajcie kciuki 🥰

reklama
Heeeejo Dziewczyny ! 🤰🤰🤰
Dołączam do grona lipcowych mamusiek ;)
Ostatnia miesiączka 16.10. Wprawdzie dopiero wyszły Dwie kreski na teście, ale jestem już po pierwszym poronieniu, które miało miejsce pół roku temu (6tyg i puste jajo), dlatego dmucham na zimne i już w środę śmigam na konsultacje ginekologiczną. Jestem dobrej myśli i trzymajcie kciuki 🥰
Witamy i gratulujemy😉

Cześć, ja już po wizycie. Widziałam serduszko, 118 uderzeń na minutę 😍. Dzisiaj 6+4. Mój mąż oczywiście nie wytrzymał i wszystkim się już chwali że dziecko mu się rodzi😂
Do mnie tata wczoraj zadzwonił pyta co słychać i tak myśli od rana kiedy wnuk jakiś będzie no to mu powiedziałam, że w lipcu :D
Więc jak i tacie to i mamie, a mąż powiedział bratu, więc jak bratu to i siostrze no i wszyscy wiedzą :)

Ja się sobie niesamowicie dziwię bo choruję na depresję i nerwicę lękową a odkąd się dowiedziałam stresu 0, tylko czysta radość może to był lek na całe zło, na który czekałam ☺️

Ja dziś dopiero 3+6 ( końcówka 4 tygodnia) jutro zaczynam 5 tydzień i objawów prawie żadnych, jedynie lekkie zmęczenie, które łapie mnie popołudniami i trochę czuję ucisk/kłucie w podbrzuszu.
Jejuuu jak cudnie. Nie jestem sama. Nerwica lekowa od 14 lat 😁. Od listopada odkad trafilam na super grupe na fb swiadomie sie odburzam. Nigdy nie bralam zadnych lekow na recepte ( bo ich tez sie boje 😁 Bogu dzieki! ) hydroksyzyna tylko i kilka razy xanax. Od listopada nie tknelam nic, samodzielnie radze sobie z atakami paniki 🙃 jestem nadwrazliwa owszem musze popracowac jeszcze nad zapedami hipohondrycznymi ;) ale jest milowy krok do przodu. Stresuje sie nie powiem , martwie czy bedzie widac ten zarodzeczek ktorego nie widzialam na usg 5t5d ale staram sie myslec pozytywnie

Do mnie tata wczoraj zadzwonił pyta co słychać i tak myśli od rana kiedy wnuk jakiś będzie no to mu powiedziałam, że w lipcu :D
Więc jak i tacie to i mamie, a mąż powiedział bratu, więc jak bratu to i siostrze no i wszyscy wiedzą :)
U mnie też z tajemnicy do świąt wyszły nici już wiedzą i moi rodzice i chłopaka, ale już ani osoby więcej przynajmniej do kolejnej wizyty 😂🙄

Witajcie :) i ja chcialabym do Was dolaczyc :) to moja 4 ciaża, mam juz 2 coreczki i synka w wieku 9,7 i 5 lat. Ostatnia miesiaczke mialam 9 pazdziernika, termin wychodzi na okolo 16 lipca. U lekarza jeszcze nie bylam, wizyta dopiero za tydzień. Trzymam kciuki za nasze wszystkie mamy i maluszki :)
Super :) Synek najmłodszy? Przy 4 chyba zmiana samochodu :) Mamy przyjaciół, którzy właśnie doczekali się 4 :) Mają 3 córeczki i teraz synek :) w bardzo podobnym wieku jak u Ciebie. Rozkminiają teraz samochód. Niby mają 7 osobowy, ale te tylne 2 siedzonka to takie rozkładane pokutne więc póki dzieci małe to da radę, ale jak dwójka najmłodsza podrośnie to będzie trzeba kombinować coś większego :)

reklama
Do góry