reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi jaki macie teraz śluz? Ja zauważyłam że u mnie jest białawy i czasem jest go tyle że lecę do łazienki sprawdzić czy to nie @[emoji2962]
Mam tak samo jak Ty. [emoji6] Dziewczyny już też mnie uspokajały, że niektóre mają tak, niektóre sucho ale nic strasznego się nie dzieje.

Hej, hej i ja do was dołączam u mnie 6 tydzień i 5 dni ale na usg wychodzi ciąża o tydzień młodsza, dołączyłam dopiero do was bo myślałam ze moja ciąża nie rozwinie się, miałam straszne plamienia, ale na szczęście ciąża rozwija sie [emoji4][emoji3059]Zobacz załącznik 1337018
Witaj w lipcowkach [emoji8] Fajnie że nas coraz wiecej. [emoji16]

Załączniki

• 2B203BBD-B2B5-4F1B-8CA7-70670880E3C8.png
    2B203BBD-B2B5-4F1B-8CA7-70670880E3C8.png
    127,8 KB · Wyświetleń: 33
Dziewczyny a powiedzcie mi jaki macie teraz śluz? Ja zauważyłam że u mnie jest białawy i czasem jest go tyle że lecę do łazienki sprawdzić czy to nie @🤯
Ja tez mam to uczucie biegam i sprawdzam bo ciagle mi mokro - taki wodnisty ten śluz ;/ . A ze mam historie poronień to to nie jest fajne ... ale nam tak 1 raz wiec może to dobry znak :o

reklama
Do góry