reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

Gratulacje! Piekne krechy, witamy @Majaga [emoji2956][emoji847][emoji33][emoji3060]
Na kiedy masz termin?
Preglife wyliczyło mi na 22.07.2022 [emoji3526] dzisiaj jestem 4+1 tc - czyli sam początek dopiero [emoji6] w poniedziałek muszę się umówić do ginekologa - chciałabym iść jakoš 22-30.11 może wtedy już będzie serduszko [emoji3590]

reklama
ja chodziłam intensywnie na air jogę, ale chyba ten rodzaj jogi nie jest wskazany w ciąży. Dziś wybrałam się na vinyasa i teraz boli mnie podbrzusze, więc zupełnie nie wiem co począć.
z wiadomych względów musiałam wykluczyć też jazdę konną i tajski boks. 🥺🥺 muszę coś zacząć ze sobą robić, tylko nie wiem co będzie odpowiednie 😔

Ja jestem instruktorem zumby 😥 odpuściłam totalnie wszystkie zajęcia i już czuje że jesienne siedzenie w domu i zastanawianie się czy wszystko jest ok mnie wpędza w depresję 😬😬

Gratulacje [emoji4] ja też świeżynka dopiero dołączyłam [emoji16] jesteś już po terminie @?
Po poprzedniej ciąży mam nieregularne miesiączki - spodziewałam się jej wczoraj lub max w poniedziałek. Od kilku dni się czułam inaczej, wróciła moja ukochana zgaga, ból piersi i śmierdziały mi dziwne rzeczy (np nowe kapsułki do prania, które niby pacha ładnie), wczoraj z samego rana zrobiłam test i od razu były dwie kreski. A Ty na kiedy masz przewidywany termin ?

O, super u mnie była 14.10 [emoji3526] kiedy planujesz wizytę u lekarza? To Twój pierwsza ciąża? [emoji3526]
Hej, witam. Ja też termin na 22.07. [emoji16] om 15.10[emoji846]
Gratuluję wszystkim dwóch kresek [emoji7] niestety raczej nie uda mi się Was nadrobić tutaj na forum, ale postaram się być na bieżąco ;-)

reklama
Po poprzedniej ciąży mam nieregularne miesiączki - spodziewałam się jej wczoraj lub max w poniedziałek. Od kilku dni się czułam inaczej, wróciła moja ukochana zgaga, ból piersi i śmierdziały mi dziwne rzeczy (np nowe kapsułki do prania, które niby pacha ładnie), wczoraj z samego rana zrobiłam test i od razu były dwie kreski. A Ty na kiedy masz przewidywany termin ?
Mi Preglife wyliczyło na 25.07.2022 dziś jestem 3+5, wczoraj pozytywny test ciążowy i beta 30,81 z tym, że wiem dokładnie kiedy miałam owulację bo cykl był stymulowany i monitorowany 😊

Do góry