reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

nie masz siły, czy Zumba też odpada? Ściskam Cię mocno i nie daj się tej depresji!
siłę bym miała, bo ani mdłości ani senności - Tylko po prostu za duży wysiłek jak na początek ciąży 😬
Od grudnia wybieram się na L4 bo pracę też mam dużym stresie i z obsługą klienta, więc wolę nie ryzykować zarażenia. Więc szukam jakiejś alternatywy, może jakaś maszyna do szycia i sama sobie uszyje wyprawkę 🤔

reklama
Mi Preglife wyliczyło na 25.07.2022 dziś jestem 3+5, wczoraj pozytywny test ciążowy i beta 30,81 z tym, że wiem dokładnie kiedy miałam owulację bo cykl był stymulowany i monitorowany 😊
A czy byłaś wcześniej na grupie staraczek? Bo czasami tam zaglądałam coś poczytać i wydaje mi się że kojarzę twoją nazwę :)

Super, to tym bardziej gratuluję [emoji3526] na poprzednim forum kwietniowych mam 2020 urodziłam jako ostatnia, mam nadzieję, że tym razem ktoś ze mną jeszcze zostanie na koniec lipca [emoji86][emoji6]
Mi Preglife wyliczyło na 25.07.2022 dziś jestem 3+5, wczoraj pozytywny test ciążowy i beta 30,81 z tym, że wiem dokładnie kiedy miałam owulację bo cykl był stymulowany i monitorowany [emoji4]

O, super u mnie była 14.10 [emoji3526] kiedy planujesz wizytę u lekarza? To Twój pierwsza ciąża? [emoji3526]Gratuluję wszystkim dwóch kresek [emoji7] niestety raczej nie uda mi się Was nadrobić tutaj na forum, ale postaram się być na bieżąco ;-)
Ja już byłam w środę ale jeszcze nic nie było widać. Nic nie dostałam, żadnych leków czy l4. A to 3 ciąża i 2 dziecko. Mam synka który za 2 tyg kończy 5 lat. Udało się zajść w 3 cyklu prób.🙂

Ja już byłam w środę ale jeszcze nic nie było widać. Nic nie dostałam, żadnych leków czy l4. A to 3 ciąża i 2 dziecko. Mam synka który za 2 tyg kończy 5 lat. Udało się zajść w 3 cyklu prób.[emoji846]
U nas 6 cykl był owocny [emoji3526] w poprzedniej ciąży bardzo panikowałam, mam nadzieję, że ta będzie spokojniejsza [emoji85] między dziećmi będzie u mnie 2 lata i 3 miesiące [emoji3526]

reklama
Do góry