reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Kurde, u mnie 4t5d a beta 130 😕 niby w normie ale w porównaniu do twojej...
Raczej nie ma co porównywać bety pomimo iż miałyśmy tego samego dnia @, bo przecież owulację mogłyśmy mieć zupelnie kiedy indziej. Najważniejsze, aby beta ładnie przyrastała. U mnie przyrost jest ok. 130% i mam nadzieję że tak pozostanie.

reklama
Może u mnie wszystko wcześniej się zadziało. U mnie w tym cyklu tylko raz były przytulanki w 11dc i zaskoczyło elegancko. Zwykle owulacje miałam w 14dc. Może tym razem była trochę szybciej.
Właśnie cofnęłam posty i przeczytał, idziemy łeb w łeb tylko ty betę od początku masz wysoka. Ja dzisiaj robiłam i tylko 130😕

Może u mnie wszystko wcześniej się zadziało. U mnie w tym cyklu tylko raz były przytulanki w 11dc i zaskoczyło elegancko. Zwykle owulacje miałam w 14dc. Może tym razem była trochę szybciej.
No właśnie u nas przytulanki z mężem byly tylko 4 razy 09.10, 14.10, 17.10 i 28.10. według aplikacji do zapłodnienia doszło 14.10 więc by się zgadzało. W czwartek idę powtórzyć betę mam nadzieję że będzie prawidłowy przyrost i to że mam taką małą betę to tylko taki urok tej ciąży.😔

No właśnie u nas przytulanki z mężem byly tylko 4 razy 09.10, 14.10, 17.10 i 28.10. według aplikacji do zapłodnienia doszło 14.10 więc by się zgadzało. W czwartek idę powtórzyć betę mam nadzieję że będzie prawidłowy przyrost i to że mam taką małą betę to tylko taki urok tej ciąży.😔
O widzisz! Tak może być! 😉

Wreszcie mam wyniki drugiej bety i ... 991 🥰
byłam kłębkiem nerwów od soboty, dzisiaj już tak byłam zdenerwowana, że mnie zcięło i jak tylko weszłam do domu po wizycie u ginekologa to padłam spać. Czuję się słabo, w nocy prawie nie śpię, bo mam taki kaszel, że się ciągle budzę. Miałam już jakieś głupie myśli, że przez ten kaszel krzywdę zrobię temu ziarenku we mnie...
mówicie rodzinie? ode mnie wie tylko mąż i dwie przyjaciółki. Chcę by to był prezent na święta, w szczególności dla moich rodziców, którzy nie mają jeszcze wnuków 😅
Ja na razie się wstrzymałam, widza dla mnie najbliżsi, najpierw czekam na wizytę u lekarza I serduszko, potem powiem dalszej rodzinie, a reszta sie dowie pewnie jak zobaczy brzuch :D ale piękny prezent na święta dla rodziców 😍

Nie stresuj się na zapas, będzie dobrze:) mi nawet żaden test owulacyjny nie wyszedl a jednak. Będzie dobry przyrost, zobaczysz.

reklama
U mnie wie tylko mąż. Póki co nie zamierzam nikomu mówić. Ostatnia ciąża skończyła się niespodziewanie obumarciem w 12tc o czym dowiedziałam się na wizycie kontrolnej przed prenatalnymi. Teraz chcialabym jak najdłużej utrzymać ciążę w tajemnicy przed rodziną. W pracy pewnie powiem jak będzie serduszko.

Do góry