mam dokładnie to samo! Ponoć to normalne, bo macica zaczyna się rozrastać. Nie martw się!Dziewczyny a czy któraś z was ma takie uczycie jakby miała zaraz dostac okresu?
Jejku ja dzisiaj tak intensywnie mam tak mam i aż sie boje
reklama
Hej dziewczyny! Jak fajnie, że jesteście! U mnie dziś spore mdłości, ból brzucha jakbym miała dostać okres, jakiś stres ogromny. To moja pierwsza ciąża, udało się w pierwszym cyklu. Nie mogę przestać tylko myśleć jak częste są poronienia...
Madzia86G
Fanka BB :)
Mnie bolały przez kilka dni i przestały. Taka nowość bo nawet przy cyklach nigdy mnie nie bolaly.
Madzia86G
Nie myśl o poronieniach bo do głowy dostaniesz. Ja mam tak samo i przestałam. Każda najmniejsza ,,inna,, czułość w organiźmie, każda jakaś zmiana i od razu waliłam na internet żeby poszukać informacji co i jak.Hej dziewczyny! Jak fajnie, że jesteście! U mnie dziś spore mdłości, ból brzucha jakbym miała dostać okres, jakiś stres ogromny. To moja pierwsza ciąża, udało się w pierwszym cyklu. Nie mogę przestać tylko myśleć jak częste są poronienia...
Przestałam.
Ja też się boję ale staram się nie myśleć a za mną jedno poronienie i jeden biochem. Wiem że jeszcze czas ale próbuje zająć myśli czymś pozytywnym, orientujecie się jak to jest z prebatalnymi? Na nfz trzeba mieć ukończone 35 lat? Ja 35 będę miała w lutym a prenatalne wypadną w grudniu i myślę czy liczy się wiek w danym dniu ciąży czy wiek przy urodzeniu?
natka29
ja wyszłam na spacer i też mnie brzuch zaczął bolec jak na okres,a juz kilka dni mialam spokoj jakieś kłucie w boku... no masakra dziewczyny czy jest ktoras z Was ze Szczecina?Hej dziewczyny! Jak fajnie, że jesteście! U mnie dziś spore mdłości, ból brzucha jakbym miała dostać okres, jakiś stres ogromny. To moja pierwsza ciąża, udało się w pierwszym cyklu. Nie mogę przestać tylko myśleć jak częste są poronienia...
Dreamy
Hejka nieśmiało dołączę do Was w środę, gdy byłam dwa dni przed okresem zrobiłam test ciążowy, bo byłam na wizycie u dermatologa I jedna masc mi podpadła. Chciałam przed jej użyciem zobaczyć biel, ale nie zobaczyłam dwa testy że zdjęcia są właśnie ze środy, a ten ostatni z dnia okresu. W pierwszej ciąży takie wyraźne testy wychodziły mi dopiero po terminie miesiączki, więc myślę, że musiałam mieć szybko owulacje. To moja druga ciaza jak już wspomniałam, z pierwszej mam synka Aleksego z 03.03.2020. Wizytę umówiłam na 29.11, bo chce żeby wszystko było widoczne, a mój ginekolog ma kocioł w listopadzie. Mam nadzieje, ze się tu zasiedze do czerwca lub lipca 2022 pierwsza ciaza skończyła się cesarką i druga pewnie tak samo, wiec nie wiem czy urodze na końcu czerwca czy na początku lipca, ale bliżej mi do Was. Pozdrawiam i dużo zdrówka życzę każdej z nas. Chciałam jeszcze dodać, że szok wynika z tego, że o syna staraliśmy sie dosyć czasu chodząc po lekarzach I klinikach, a tu pojawił się lekki szok
Załączniki
Dreamy
Mialam gorzej w pierwszej ciąży, ale teraz też czuje podbrzusze później się uspokoi, ginekolog wtedy uspokajał, że to normalne, a ja i tak biegałam do toalety sprawdzać czy wszystko ok teraz robię dosłownie to samoDziewczyny a czy któraś z was ma takie uczycie jakby miała zaraz dostac okresu?
Jejku ja dzisiaj tak intensywnie mam tak mam i aż sie boje
reklama
Madzia86G
Innym radzę : nie martw się, nie myśl o tym ... a sama wariuję ... Drugi dzień pojawia się niewielka ilość śluzu z krwią. Brzuch mnie nie boli ale jestem dziś taka jakby mi ktoś młotkiem przywalił.