reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Ja mam cykle 31-32 dniowe, w 19 dniu cyklu ginekolog nie widział nic na usg, ze niby owu nie ma, na moje oko miał z 25 lat i full wolnych terminów w LuxMedzie (już wiem skąd😂), może coś jest na lewym jajniku większego, ale on nie wie 🙈

Czy Wy liczycie te dni od ostatniej @ czy jakoś inaczej 4 + coś tam, jak tak piszecie ?? :) Bo lekarz będzie liczył od OM? mam racje?
Lekarz będzie liczył od ostatniej miesiączki:) ale trafiłaś na lekarza 🙈

reklama
Dla mnie normy to kosmos. Ostatnia @ była 27. Cylke ok 30 dniowe. Ale w tym mcu starania były bardzo intensywne

Załączniki

• Screenshot_20211102_214002_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20211102_214002_com.android.chrome.jpg
    196,4 KB · Wyświetleń: 97
  • Screenshot_20211102_202718_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20211102_202718_com.android.chrome.jpg
    121,3 KB · Wyświetleń: 97
Albo ostatni dzień 5 albo pierwsze 6. Miałam problemy z prolaktyna i w tym cylku brałam 2 tabletki także mogło się przesunąć i wszystko być wcześniej. Aż się boję robić bety w czwartek

reklama
Do góry