reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Boże oszaleje... Czy wy rozumiecie że jeszcze nie mam wyniku bety z rana 😭😭 niby czuje się dobrze okresu nie dostałam więc powinnam być spokojniejsza ale ten wynik mógłby już być. 😅i przysięgam to ostatnia beta jaka robię bo strach przed wynikiem jest okrutny. W pierwszej ciąży nie robiłam. Wszystko było super. A teraz panikuje. Na pewno po poronieniu przeżywam. Ale matko bosko 😂
Ja też wszystko przeżywam, też jedno poronienie już mam za sobą więc dokładnie cię rozumiem! Ale napewno jeszcze dziś będą i będzie wszystko dobrze :)

reklama
Ja korzystam z Preglife póki co mi wystarcza w sumie nie potrzebuje nic więcej
Ja tez Preglife
Ooo naleśniki ze szpinakiem! Jutro zrobię! Mniam. Masz jakiś fajny przepis na farsz? Ja średnio z apetytem bo mnie muli.. sama chętnie bym nie jadła za bardzo ale jeszcze jest ten najmłodszy.
Na maśle dusze cebulkę i czosnek a potem dodaje szpinak sole i pieprze nie doprowadzam do wrzenia tylko żeby liście zwiędły…
Troszkę gałki muszkatelowej ścieram..
I sos do tego:
Jogurt narutalny
Czosnek
Starty zielony ogórek ze skorka
Sol pieprz
Cześć! Za mną też już druga beta i wynik z 103 na 236 więc pięknie rosnie😍 za to progesteron w środę 16.20 a dziś 16.44, wydaje mi się że mało, podpowiedzcie proszę czy przyspieszyć wizytę u lekarza czy spokojnie poczekać do 25.11 ?
Pieknie:)
Ja bym zadzwoniła po receptę na duphaston. Ja dostałam na teleporadzie:)
U mnie beta z 222 na 1005:)
Wreszcie 4 cyferki:)
Może w pon już na usg zobacze :)

Dziewczyny, ja już też po badaniu (nie wpisałam się na listę @Maarimbaa, ale już się poprawiam ☺️). Dzisiejsza wizyta była dla mnie absolutnym przełomem i od tego momentu, cokolwiek stanie się dalej, nic już nie będzie takie samo. Słowa lekarza, który powiedział, że jest to "mały człowiek" i bijące serduszko... uczucie, którego nie da się z niczym porównać... Piszę nieskładnie, bo wciąż mnie to trzyma. Nic innego się już nie liczy... Studenci, uczniowie, konferencje, awans... To wszystko zrobię później ☺️ Nie idę jeszcze na L4, bo czuję się dobrze, ale koniec z zajazdem. Dopiero to ❤️ mną wstrząsnęło.
Super, cudowna wiadomość❤

Szukałam raz tej listy ale nie wiedziałam już potem kto i w jakim temacie to wypisał.
Wrzucam jeszcze raz, może komuś się przyda.
Screenshot_20211112-172046_Medicover.jpeg

A ja do Was z innym pytaniem- koło 10-11 jem śniadanie w pracy i po tym mój brzuch nabiera rozmiarów co najmniej 3 miesiąca ciąży [emoji23] wieczorne to nawet 4 [emoji44], też tak macie ? Trochę zaczynam się martwić [emoji39] w pierwszej ciąży późno widziałam brzuszek.. dodam że się nie objadam, nie pije gazowanego i jestem chyba takiej normalnej postury - waga 64 kg przy 170 wzroście.. lekki nadmiar w okolicach brzucha był, a raczej lekki zwis [emoji1751]
Ja w kazdej ciazy tzn w 2 poprzednich 😁 bylam " wywalona" mega szybko . Nie wiem czym to sie ma ale nawet jak chcialam w pracy sie nie chwalic to sie nie dalo . W 3 mcu juz naprawde widoczny brzuch

reklama
rocznik '86 .
Jak mnie głód bierze. Wczoraj tak miałam i dzisiaj też. Bez przesady ale myślę prawie tylko o jedzeniu
O to juz mi troche razniej ;)
Ja.tez jem...duzo jem i to kurde wiem ze z batonami przeginam a tak mogly dla mnie nie istniec. Mam nadzieje ze to tylko tak na poczatku i potem sie opamietam 🤣

Do góry