Madzia86G
Fanka BB :)
@lisio Musis się przemóc. Masz normalnie umowę, na jakiś okres czy stałe ? Jak nie ginekolog to lekarz pierwszego kontaktu. Zależy jakiego lekarza masz. Jeśli wiesz, że jest spoko to zadzwoń i mu powiedz, że masz pracę fizyczną a ginekolog kazał ci leżeć i nie robić nic fizyczne, walnij tekst że w pracy też kazali ci iść na L4 ciążowe. Przecież tego akurat nie sprawdzi. Musisz zdecydować co jest dla ciebie samej teraz ważne.
Ja o mały włos a bym zakończyła tę ciążę przez pracę. W szpitalu wszyscy pytali dlaczego od razu nie poszłam. A dodatkowy stres za cholerę ci nie pomoże.
I nie daj sobie wmówić, że w innych krajach babki pracują do 8miesiąca. My to nie inne kraje. U nas są zupełnie inne warunki w pracach.
Ja o mały włos a bym zakończyła tę ciążę przez pracę. W szpitalu wszyscy pytali dlaczego od razu nie poszłam. A dodatkowy stres za cholerę ci nie pomoże.
I nie daj sobie wmówić, że w innych krajach babki pracują do 8miesiąca. My to nie inne kraje. U nas są zupełnie inne warunki w pracach.