Madzia86G
Fanka BB :)
No. I super. Jedna ma bóle i się martwi. A mnie się bóle uspokoiły i też się martwię.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam cały czas bóle do złudzenia przypominające bóle menstruacyjnePowiem wam ze czuje się jakbym miała okres dostać... Martwię się tym cholernie... Nie mogę przestać myśleć o tym że nic tam nie było widać. Pomimo tej bety dobrej mam jakieś złe przeczucia.![]()
Niby normalne. W pierwszej ciąży z synem też tak miałam. Jednak czuje wewnętrzny niepokój.Ja też mam cały czas bóle do złudzenia przypominające bóle menstruacyjne. Przez półtorej tygodnia do wizyty u lekarza osiwieje, wyłysieje i zwariuje.
Ale dziewczyny na grupie już pisały, że mialy podobnie. Zresztą ponoć to normalne![]()
Ja tez 15.11 pierwsza wizytaJak najbardziej jestem zatylko teraz same wiecie, 1 wizyty nasze i się zrobi zaraz zamieszanie. Ta lista to tylko na listopad, a potem oddaję pałeczkę
potem będziemy dopisywać już na bieżąco co i jak. A teraz wspierajmy się w najbliższym czasie ❤❤
Wizyty u ginekologa
12.11 - @Ewelina& , @NattNatt
15.11 - @Aniela112, @natusia.mamusia86
16.11 - @Majka92
17.11 - @Ironka
22.11 - @StKarolina, @Andziulka30+
23.11 - @Cactus1, @A może by... @Madzia86G
24.11 - @Merlot, @Maarimbaa, @Agniecha13, @Ironka
25.11 - @lisio
30.11 - @Aaagaa
Ja tez właśnieNiby normalne. W pierwszej ciąży z synem też tak miałam. Jednak czuje wewnętrzny niepokój
Witamy i gratulujemy
Super pomysł! Ja mam wizytę jutro i 29.11Aktualizacja
Wizyty u ginekologa
12.11 - @Ewelina&, @NattNatt
15.11 - @Aniela112, @natusia.mamusia86
16.11 - @Majka92, @CiagleNiewyspana
17.11 - @Ironka
22.11 - @StKarolina, @Andziulka30+, @KociaraKlara
23.11 - @Cactus1, @A może by... @Madzia86G
24.11 - @Merlot, @Maarimbaa, @Agniecha13, @Ironka
25.11 - @lisio
30.11 - @Aaagaa