reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Powiem wam ze czuje się jakbym miała okres dostać... Martwię się tym cholernie... Nie mogę przestać myśleć o tym że nic tam nie było widać. Pomimo tej bety dobrej mam jakieś złe przeczucia. 😞
Ja też mam cały czas bóle do złudzenia przypominające bóle menstruacyjne 😖. Przez półtorej tygodnia do wizyty u lekarza osiwieje, wyłysieje i zwariuje.
Ale dziewczyny na grupie już pisały, że mialy podobnie. Zresztą ponoć to normalne 😣

Ja też mam cały czas bóle do złudzenia przypominające bóle menstruacyjne 😖. Przez półtorej tygodnia do wizyty u lekarza osiwieje, wyłysieje i zwariuje.
Ale dziewczyny na grupie już pisały, że mialy podobnie. Zresztą ponoć to normalne 😣
Niby normalne. W pierwszej ciąży z synem też tak miałam. Jednak czuje wewnętrzny niepokój.

Koleżanka która jest na przełomie 4/5 miesiąca uprzedzała mnie, że będę się martwić aż do badań prenatalnych 😅 a mnie się wydaje że ja będę się martwić przez cały czas.

Hej 🙈 jestem po poronieniu w maju. Dzisiaj dwie kreski 🤷 oby było dobrze
IMG_20211111_084040.jpg

Jak najbardziej jestem za 🙂 tylko teraz same wiecie, 1 wizyty nasze i się zrobi zaraz zamieszanie. Ta lista to tylko na listopad, a potem oddaję pałeczkę 🙈🙉 potem będziemy dopisywać już na bieżąco co i jak. A teraz wspierajmy się w najbliższym czasie ❤❤

Wizyty u ginekologa 🤰🍀

12.11 - @Ewelina& , @NattNatt
15.11 - @Aniela112, @natusia.mamusia86
16.11 - @Majka92
17.11 - @Ironka
22.11 - @StKarolina, @Andziulka30+
23.11 - @Cactus1, @A może by... @Madzia86G
24.11 - @Merlot, @Maarimbaa, @Agniecha13, @Ironka
25.11 - @lisio
30.11 - @Aaagaa
Ja tez 15.11 pierwsza wizyta :)

Super pomysł! Ja mam wizytę jutro i 29.11:) odpisuje w przerwie jak mi trochę lepiej. Mnie nic nie boli, ale ciąża nie daje o sobie zapomnieć przez ciągle wymioty.. cały czas mi niedobrze, dobrze, że mąż dziś w domu bo bym umarła zajmujac sie młodym

reklama
Do góry