reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Powiem wam ze czuje się jakbym miała okres dostać... Martwię się tym cholernie... Nie mogę przestać myśleć o tym że nic tam nie było widać. Pomimo tej bety dobrej mam jakieś złe przeczucia. 😞
Ja też mam cały czas bóle do złudzenia przypominające bóle menstruacyjne 😖. Przez półtorej tygodnia do wizyty u lekarza osiwieje, wyłysieje i zwariuje.
Ale dziewczyny na grupie już pisały, że mialy podobnie. Zresztą ponoć to normalne 😣

Ja też mam cały czas bóle do złudzenia przypominające bóle menstruacyjne 😖. Przez półtorej tygodnia do wizyty u lekarza osiwieje, wyłysieje i zwariuje.
Ale dziewczyny na grupie już pisały, że mialy podobnie. Zresztą ponoć to normalne 😣
Niby normalne. W pierwszej ciąży z synem też tak miałam. Jednak czuje wewnętrzny niepokój.

Koleżanka która jest na przełomie 4/5 miesiąca uprzedzała mnie, że będę się martwić aż do badań prenatalnych 😅 a mnie się wydaje że ja będę się martwić przez cały czas.

Hej 🙈 jestem po poronieniu w maju. Dzisiaj dwie kreski 🤷 oby było dobrze
IMG_20211111_084040.jpg

Jak najbardziej jestem za 🙂 tylko teraz same wiecie, 1 wizyty nasze i się zrobi zaraz zamieszanie. Ta lista to tylko na listopad, a potem oddaję pałeczkę 🙈🙉 potem będziemy dopisywać już na bieżąco co i jak. A teraz wspierajmy się w najbliższym czasie ❤❤

Wizyty u ginekologa 🤰🍀

12.11 - @Ewelina& , @NattNatt
15.11 - @Aniela112, @natusia.mamusia86
16.11 - @Majka92
17.11 - @Ironka
22.11 - @StKarolina, @Andziulka30+
23.11 - @Cactus1, @A może by... @Madzia86G
24.11 - @Merlot, @Maarimbaa, @Agniecha13, @Ironka
25.11 - @lisio
30.11 - @Aaagaa
Ja tez 15.11 pierwsza wizyta :)

Super pomysł! Ja mam wizytę jutro i 29.11:) odpisuje w przerwie jak mi trochę lepiej. Mnie nic nie boli, ale ciąża nie daje o sobie zapomnieć przez ciągle wymioty.. cały czas mi niedobrze, dobrze, że mąż dziś w domu bo bym umarła zajmujac sie młodym

reklama
Do góry