K
Katijah
Gość
Dajcie link do tych spodni, bo tam jest kilka rodzai
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dajcie link do tych spodni, bo tam jest kilka rodzai
Nie, u mnie jeszcze luzik jest [emoji848][emoji6]
Super to moja druga ciąża ponoć w drugiej szybciej widać brzuch (pocieszam się ) i 15 miesięcy po CC. Myślę, że wszystko ma na to wpływ ... Choć pewno największy lockdown. Choć przytyłam tylko 500 gNo właśnie ja się cieszę ze brzuch przyjdzie jak będzie troszkę cieplej a ja przez to ze przed cisza ćwiczyłam jeszcze mam wyczuwalne mięśnie brzucha
Spoko moja szwagierka 8 mc po cc jeszcze nie może nawet ćwiczyć, dlatego ja się panicznie boje cc choć kiedyś chciałam tylko cc , później po historiach koleżanek zmieniłam zdanieSuper to moja druga ciąża ponoć w drugiej szybciej widać brzuch (pocieszam się ) i 15 miesięcy po CC. Myślę, że wszystko ma na to wpływ ... Choć pewno największy lockdown. Choć przytyłam tylko 500 g
Zostało Ci coś na wadze po ciąży?Ja 13 miesięcy po CC i 4kg po ciąży mi zostało ćwiczyć nie mogłam przez ten rok a teraz już 2kg doszło więc czuje się jak hipopotam...Super to moja druga ciąża ponoć w drugiej szybciej widać brzuch (pocieszam się ) i 15 miesięcy po CC. Myślę, że wszystko ma na to wpływ ... Choć pewno największy lockdown. Choć przytyłam tylko 500 g
W którym oddziale medicover pracują tak wspaniali ginekolodzy? Pytam, żeby omijać z daleka. Ja najczęściej jeżdżę na Inflancką lub na Jana Pawła II.Właśnie tam pracuje 3 różnych, niestety ze wszystkimi mialam niemiłe sytuacje, ale znalazłam wolny termin do tej pani z którą właśnie miałam tą teleporade na dzisiaj na 20, więc pojadę. Nie chciałam do niej iść bo była bardzo niedelikatna kiedyś jak byłam u niej na zwykłej wizycie... No niestety jakoś przeboleje dzisiaj, mam nadzieję że stwierdzi że z ciąża wszystko ok i wystawi te skierowania i później obejdzie się bez problemu . Druga pani która tam przyjmuje nie chciała mi w poprzedniej ciąży wystawić recepty na duphaston (mój lekarz był na urlopie wtedy a ja zaczęłam plamić). W zaleceniach mi wpisała że wymusilam na niej ta receptę, koniec końców poroniłam... Z trzecim ginem stamtąd to nawet nie chce mi się opowiadać...
Naprawdę szkoda by mi było robić prywatnie wszystkie te badania jak ponad 2 lata opłacam ten pakiet a korzystałam dosłownie kilka razy (i zawsze jakieś problemy...)
Na śląsku [emoji6]W którym oddziale medicover pracują tak wspaniali ginekolodzy? Pytam, żeby omijać z daleka. Ja najczęściej jeżdżę na Inflancką lub na Jana Pawła II.