K
Katijah
Gość
Dajcie link do tych spodni, bo tam jest kilka rodzai
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dajcie link do tych spodni, bo tam jest kilka rodzai
Nie, u mnie jeszcze luzik jest [emoji848][emoji6]
SuperNo właśnie ja się cieszę ze brzuch przyjdzie jak będzie troszkę ciepleja ja przez to ze przed cisza ćwiczyłam jeszcze mam wyczuwalne mięśnie brzucha
![]()
Spoko moja szwagierka 8 mc po cc jeszcze nie może nawet ćwiczyć, dlatego ja się panicznie boje ccSuperto moja druga ciąża ponoć w drugiej szybciej widać brzuch (pocieszam się ) i 15 miesięcy po CC. Myślę, że wszystko ma na to wpływ ... Choć pewno największy lockdown. Choć przytyłam tylko 500 g
Zostało Ci coś na wadze po ciąży?Ja 13 miesięcy po CC i 4kg po ciąży mi zostałoSuperto moja druga ciąża ponoć w drugiej szybciej widać brzuch (pocieszam się ) i 15 miesięcy po CC. Myślę, że wszystko ma na to wpływ ... Choć pewno największy lockdown. Choć przytyłam tylko 500 g
W którym oddziale medicover pracują tak wspaniali ginekolodzy? Pytam, żeby omijać z daleka. Ja najczęściej jeżdżę na Inflancką lub na Jana Pawła II.Właśnie tam pracuje 3 różnych, niestety ze wszystkimi mialam niemiłe sytuacje, ale znalazłam wolny termin do tej pani z którą właśnie miałam tą teleporade na dzisiaj na 20, więc pojadę. Nie chciałam do niej iść bo była bardzo niedelikatna kiedyś jak byłam u niej na zwykłej wizycie... No niestety jakoś przeboleje dzisiaj, mam nadzieję że stwierdzi że z ciąża wszystko ok i wystawi te skierowania i później obejdzie się bez problemu . Druga pani która tam przyjmuje nie chciała mi w poprzedniej ciąży wystawić recepty na duphaston (mój lekarz był na urlopie wtedy a ja zaczęłam plamić). W zaleceniach mi wpisała że wymusilam na niej ta receptę, koniec końców poroniłam... Z trzecim ginem stamtąd to nawet nie chce mi się opowiadać...
Naprawdę szkoda by mi było robić prywatnie wszystkie te badania jak ponad 2 lata opłacam ten pakiet a korzystałam dosłownie kilka razy (i zawsze jakieś problemy...)
Na śląsku [emoji6]W którym oddziale medicover pracują tak wspaniali ginekolodzy? Pytam, żeby omijać z daleka. Ja najczęściej jeżdżę na Inflancką lub na Jana Pawła II.