reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Ja właśnie po wizycie. Mamy juz kartę ciąży. Serduszko bije 162ud/min. Mój mały człowiek ma 1,78cm a na zdjęciu pokazał jak bardzo jest podobny do tatusia czyli odwrócił się pleckami 🙈 Mój niemąż zawsze się tak odwraca, nazywa to pozycją embrionalną bo inaczej zasnąć nie może😂 Zobacz załącznik 1209910
Piękny
Ja tak samo jak Twój niemąż inaczej nie zasnę a mój krzyczy na mnie 😋😂😂

reklama
Na śląsku [emoji6]

Ja już po tej śmiesznej wizycie. Najważniejsze - mam skierowania. ALE... Naprawdę współczuję jeśli ktoś prowadzi ciszę u takiego lekarza. 7+2 dzisiaj a pani próbowała zrobić USG przez brzuch, bo czasem widać... Nie dostałam ani zdjęcia z USG, ani nie powiedziała ile mm ma, tylko albo aż że jest ok i puściła mi serduszko (czego przecież też nie powinna zrobić na tak wczesnym etapie...). Jakbym chociaż zdjecie dostała to bym była szczęśliwa a tak to taka przybita wróciłam ze nic nie wiem i nic nie chciała powiedzieć. Skwitowala tylko że ciąża rozwija się prawidłowo i nie ma co mamom dawać wymiarów bo potem się doszukują w internecie [emoji1751][emoji1751][emoji1751]
Masakra 🙈🙈🙈

najważniejsze, że przepisał badania :) i tak ciążę prowadzi inny lekarz :) rozumiem twoje niesmaczenie ale pomyśl, że ona nie prowadzi ciąży twojej
Dokładnie, cieszę się. Na szczęście jak pobralam dokumentację z wizyty to tam jest wpisane FHR 140. Więc chociaż tyle wiem że serce ok. Oczywiście już zdążyłam wrócić do domu i spanikować mojemu mężowi że co jak to zaszkodziło bobasowi [emoji1751]

Ja właśnie po wizycie. Mamy juz kartę ciąży. Serduszko bije 162ud/min. Mój mały człowiek ma 1,78cm a na zdjęciu pokazał jak bardzo jest podobny do tatusia czyli odwrócił się pleckami 🙈 Mój niemąż zawsze się tak odwraca, nazywa to pozycją embrionalną bo inaczej zasnąć nie może😂 Zobacz załącznik 1209910
😍😍Patrzę na te zdjęcia i już się wtorku nie mogę doczekać :)

reklama
A mnie zlapal jakis katar...temp 37.2
Chyba przemarzlam na dzisiejszym spacerze.
Nie moge być chora na sobote bo mam imprezę rodzina :/

Do góry