No i słuchajcie nie dostałam tej recepty z medicover... Pani powiedziała że muszę chociaż raz do nich przyjść, ona musi zrobić USG inaczej to ona nie wie, może tej ciąży już nie ma więc nie da mi skierowania na badania. Ale jestem wściekła po prostu... [emoji1751][emoji1751]
reklama
Ale beznadziejnie Nie wierzę, że można robić aż takie problemy. Serio w PZU prosiłam nie raz o najróżniejsze badania i recepty i nigdy nie było takiej akcji. Zawsze wypisują nawet bez dodatkowych pytań. Współczuję takiej sytuacjiNo i słuchajcie nie dostałam tej recepty z medicover... Pani powiedziała że muszę chociaż raz do nich przyjść, ona musi zrobić USG inaczej to ona nie wie, może tej ciąży już nie ma więc nie da mi skierowania na badania. Ale jestem wściekła po prostu... [emoji1751][emoji1751]
D
doublimam
Gość
myślę, że problemu nie ma w ciąży czy polityce firmy. Problem jest w ginekologu, na którego trafiłaś.Ale beznadziejnie Nie wierzę, że można robić aż takie problemy. Serio w PZU prosiłam nie raz o najróżniejsze badania i recepty i nigdy nie było takiej akcji. Zawsze wypisują nawet bez dodatkowych pytań. Współczuję takiej sytuacji
Anka:)
Fanka BB :)
A jakbyś poprosiła rodzinnego lekarza na Teleporadzie ?Ale beznadziejnie Nie wierzę, że można robić aż takie problemy. Serio w PZU prosiłam nie raz o najróżniejsze badania i recepty i nigdy nie było takiej akcji. Zawsze wypisują nawet bez dodatkowych pytań. Współczuję takiej sytuacji
Właśnie tam pracuje 3 różnych, niestety ze wszystkimi mialam niemiłe sytuacje, ale znalazłam wolny termin do tej pani z którą właśnie miałam tą teleporade na dzisiaj na 20, więc pojadę. Nie chciałam do niej iść bo była bardzo niedelikatna kiedyś jak byłam u niej na zwykłej wizycie... No niestety jakoś przeboleje dzisiaj, mam nadzieję że stwierdzi że z ciąża wszystko ok i wystawi te skierowania i później obejdzie się bez problemu . Druga pani która tam przyjmuje nie chciała mi w poprzedniej ciąży wystawić recepty na duphaston (mój lekarz był na urlopie wtedy a ja zaczęłam plamić). W zaleceniach mi wpisała że wymusilam na niej ta receptę, koniec końców poroniłam... Z trzecim ginem stamtąd to nawet nie chce mi się opowiadać...myślę, że problemu nie ma w ciąży czy polityce firmy. Problem jest w ginekologu, na którego trafiłaś.
Naprawdę szkoda by mi było robić prywatnie wszystkie te badania jak ponad 2 lata opłacam ten pakiet a korzystałam dosłownie kilka razy (i zawsze jakieś problemy...)
Ja ja mam taka książkę szukałam po opiniach w necie i najbardziej mi wpadła w oko, jeszcze udało mi się kupić używana za 30 zł a nowa 70 ale cholernie ciężkaCześć, macie jakieś godne polecenia książki/poradniki na temat ciąży? Ja kupiłam coś takiego. Całkiem fajnie napisana. Zobacz załącznik 1209732
U mnie z objawami póki co jakoś spokojnie. Mdłości rano jak jestem głodna, poza tym ok. Piersi raz bolą bardziej, raz mniej. Chociaż chyba wolę jak bolą bardziej, spokojniejsza jestem
Załączniki
Ja kupiłam tylko książkę (prawie 7 tyg) , zawsze się doedukuje , a dopóki nie przytyłam z ciuchami i tak mogę poczekaćja boję się zainwestować w książkę...boje sie kupic ocieplane legginsy... z poprzedniej ciąży mam legginsy letnie i noszę pod nie cieple majtki póki co. jak potwierdza ciążę wtedy będę inwestować a na razie (wstyd się przyznać) ale raz trzymam kciuki raz jestem.pewna że nie jestem.w ciąży eh... w niedzielę powinnam.dostac @ .... gdybym nie była w ciazy mam milion pomysłów... huczy mi w głowie
claudii
Przyszły do mnie spodnie z h&m i porównałam je z tymi z Lidla. Obie pary mi odpowiadają, jestem w szoku jakie są długie, bo mam wieczny problem z za krótkimi spodniami (180 cm wzrostu [emoji2372]) a te o dziwo są idealne. Bałam się że będą za luźne i będą brzydko leżeć albo odstawać w nogawkach a są bardzo dobrze dopasowane [emoji3059] rozmiar wzięłam swój sprzed ciąży, sporo miejsca na brzuszek, myślę że do kwietnia spokojnie stykna, potem liczę już na sukienki [emoji6] więc jakby się któraś zastanawiała to polecam obie pary. A i jeszcze jeżeli chodzi o materiał to te z Lidla są ciutke z grubszego dżinsu, tzn elastycznego dżinsu.
reklama
D
doublimam
Gość
Ja mam brzuch jak w 5 - 6 miesiącu a część garderoby mam z poprzedniej ciąży (tylko one są letnie) zakładam pod nie ciepłe rajtkiJa kupiłam tylko książkę (prawie 7 tyg) , zawsze się doedukuje , a dopóki nie przytyłam z ciuchami i tak mogę poczekać