reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Tez mam spodnie ciążowe z H&M wczoraj przyszły. Ja z kolei jak zwykle mam problem z za długimi nogawkami [emoji1787][emoji1787] ale na szczęście rozmiar dobry i wydaje mi się, że trochę jakby mnie wyszczuplały [emoji12]
Przyszły do mnie spodnie z h&m i porównałam je z tymi z Lidla. Obie pary mi odpowiadają, jestem w szoku jakie są długie, bo mam wieczny problem z za krótkimi spodniami (180 cm wzrostu [emoji2372]) a te o dziwo są idealne. Bałam się że będą za luźne i będą brzydko leżeć albo odstawać w nogawkach a są bardzo dobrze dopasowane [emoji3059] rozmiar wzięłam swój sprzed ciąży, sporo miejsca na brzuszek, myślę że do kwietnia spokojnie stykna, potem liczę już na sukienki [emoji6] więc jakby się któraś zastanawiała to polecam obie pary. A i jeszcze jeżeli chodzi o materiał to te z Lidla są ciutke z grubszego dżinsu, tzn elastycznego dżinsu.

To w takim razie nie wiem jak to możliwe [emoji23] wyczuli do kogo wysyłają chyba [emoji28]
Tez mam spodnie ciążowe z H&M wczoraj przyszły. Ja z kolei jak zwykle mam problem z za długimi nogawkami [emoji1787][emoji1787] ale na szczęście rozmiar dobry i wydaje mi się, że trochę jakby mnie wyszczuplały [emoji12]

Rozumiem, że nie widziałaś jeszcze serduszka? Który to tydzień?
Na pewno wszystko bd ok! Nie stresuj się :)
Widziałam półtorej tyg temu u mojego prywatnego gina [emoji6] Ale tu się okazało że żeby móc zrobić za darmo z pakietu badania to muszę się tam zgłosić na wizytę więc idę od razu. No i wiadomo lekki stresik czy wszystko jest dalej ok

Przyszły do mnie spodnie z h&m i porównałam je z tymi z Lidla. Obie pary mi odpowiadają, jestem w szoku jakie są długie, bo mam wieczny problem z za krótkimi spodniami (180 cm wzrostu [emoji2372]) a te o dziwo są idealne. Bałam się że będą za luźne i będą brzydko leżeć albo odstawać w nogawkach a są bardzo dobrze dopasowane [emoji3059] rozmiar wzięłam swój sprzed ciąży, sporo miejsca na brzuszek, myślę że do kwietnia spokojnie stykna, potem liczę już na sukienki [emoji6] więc jakby się któraś zastanawiała to polecam obie pary. A i jeszcze jeżeli chodzi o materiał to te z Lidla są ciutke z grubszego dżinsu, tzn elastycznego dżinsu.
Ja w tych z Lidla przechodziłam cała pierwszą ciążę i fakt radę na mój ogroooomny brzuch 😁 dzisiaj przyszły z hm do mnie też ale jeszcze nie odpakowalam

A jak z tą górna gumką nie uwiera was?

reklama
Do góry