reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Po co jakies dziwne wątki prywatne itp.
Większość z nas korzysta z telefonu , nie potrzebnie zamieszanie jakies jest wprowadzane .
Ja bardzo chętnie uczestniczę w życiu forum ale nie ukrywam ze duzo czytam i korzystam z waszej wiedzy ... przykro mi :/
W kwietniowkach 2019 były akcje, że dziewczyny chciały sie wygadac a jakies nieżyczliwe osoby z grona ich znajomych wchodziły i czytały, i roznosiły po rodzinie !
Także prywatne forum jest koniecznością...

Czy któraś z Was bierze duphaston? Ja dostałam z względu na torbiel i krwiak lekarz mówił że jak się opakowania skończy to więcej nie brać a coś kolezanka mówiła mi że duphaston należy powoli zmniejszać dawkę żeby nagle nie przerwać. Macie jakies doswiadczenie?

Gratuluję, super

A co ma tel do wątku prywatnego, jak uczestniczysz tu to w czym problem przenieść się na prywatny zamknięty tylko na nas, gdzie z czasem będziemy mogły prowadzić bardziej intymne rozmowy, poznać się bliżej i zdjęcia dzieci powklejać. Po co ma ktoś obcy co mu się nudzi widzieć czytać itp
Tez uważam, ze bezpieczniej :) szkoda ze nie na fb nawet bo byłoby łatwiej

Ja się pytałam mojego gina ile u niego usg prenatalne i mnie zaskoczył bo tyle samo co standardowa wizyta z usg, czyli 250zl.

Dziewczyny czy w 11+0 mogłoby już wyjść prenatalne czy słabo? Bo tak mi wypada wizyta, a jak się okaże ze za tydzień znowu mam płacić 250zl za wizytę to słabo.
trochę wcześniej, tydzień to jednak sporo w przypadku takich maluszków.
A ten Twój lekarz ma uprawnienia na prenatalne? Czy tylko tak potocznie nazywa, bo robione w tym samym terminie? Pytam, bo to podejrzanie tanio...

Po co jakies dziwne wątki prywatne itp.
Większość z nas korzysta z telefonu , nie potrzebnie zamieszanie jakies jest wprowadzane .
Ja bardzo chętnie uczestniczę w życiu forum ale nie ukrywam ze duzo czytam i korzystam z waszej wiedzy ... przykro mi :/
Gratuluję, super

A co ma tel do wątku prywatnego, jak uczestniczysz tu to w czym problem przenieść się na prywatny zamknięty tylko na nas, gdzie z czasem będziemy mogły prowadzić bardziej intymne rozmowy, poznać się bliżej i zdjęcia dzieci powklejać. Po co ma ktoś obcy co mu się nudzi widzieć czytać itp

Dokładnie po to, żeby „byle kto” nie czytał, nie komentował poza forum i najzwyklej w świecie nie podglądał. Poza tym wątek główny dalej pozostaje otwarty i dostępny dla każdego.

trochę wcześniej, tydzień to jednak sporo w przypadku takich maluszków.
A ten Twój lekarz ma uprawnienia na prenatalne? Czy tylko tak potocznie nazywa, bo robione w tym samym terminie? Pytam, bo to podejrzanie tanio...

No właśnie jak się teraz okazało, bo zaczęłam czytać to nie ma certyfikatu. U nas w mieście jest tylko dwóch ginekologów wiec w czwartek zapisuje się do innego na prawdziwe prenatalne, a ten mój niech i tak zrobi zobaczymy czy się pokryje i czy płeć przewidzi no i zwolnienie mi potrzebne. W poprzedniej ciąży tez miałam zwykle prenatalne bez certyfikatu, ale teraz chce „profesjonalnie” bo chodzi mi po głowie nifty, ale to już w ostateczności wiec chce mieć jakas tam większa pewność ze ginekolog wie co robi i umie zbadać. :)

reklama
Hej dziewczyny[emoji846]
Jestem już po wizycie na nfz i jestem mile zaskoczona bo lekarz całkiem fajny. Maleństwo ma juz 23mm i dorównał juz do wieku z om. Jeśli chodzi o cukrzycę to zaczęła dieta działać i cukry na czczo póki co w normie. Idę w czwartek zrobić krzywa cukrową obym dała radę bo mdłości mnie meczą od rana do wieczora bez wymiotów na szczęście. Jeśli chodzi o zwierzęta to mam dwa pieski i niewyobrażam sobie oddać ich bo pojawi się nowy członek rodziny. Szczerze gdybym miała dom z ogrodem to pewnie miałabym więcej piesków bo bardzo kocham zwierzęta.
Wszystkim gratuluje udanych wizyt.
Poproszę także o dopisanie do listy.
Pozdrawiam serdecznie [emoji846]

Do góry