reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Po co jakies dziwne wątki prywatne itp.
Większość z nas korzysta z telefonu , nie potrzebnie zamieszanie jakies jest wprowadzane .
Ja bardzo chętnie uczestniczę w życiu forum ale nie ukrywam ze duzo czytam i korzystam z waszej wiedzy ... przykro mi :/
W kwietniowkach 2019 były akcje, że dziewczyny chciały sie wygadac a jakies nieżyczliwe osoby z grona ich znajomych wchodziły i czytały, i roznosiły po rodzinie !
Także prywatne forum jest koniecznością...

Czy któraś z Was bierze duphaston? Ja dostałam z względu na torbiel i krwiak lekarz mówił że jak się opakowania skończy to więcej nie brać a coś kolezanka mówiła mi że duphaston należy powoli zmniejszać dawkę żeby nagle nie przerwać. Macie jakies doswiadczenie?

Gratuluję, super

A co ma tel do wątku prywatnego, jak uczestniczysz tu to w czym problem przenieść się na prywatny zamknięty tylko na nas, gdzie z czasem będziemy mogły prowadzić bardziej intymne rozmowy, poznać się bliżej i zdjęcia dzieci powklejać. Po co ma ktoś obcy co mu się nudzi widzieć czytać itp
Tez uważam, ze bezpieczniej :) szkoda ze nie na fb nawet bo byłoby łatwiej

Ja się pytałam mojego gina ile u niego usg prenatalne i mnie zaskoczył bo tyle samo co standardowa wizyta z usg, czyli 250zl.

Dziewczyny czy w 11+0 mogłoby już wyjść prenatalne czy słabo? Bo tak mi wypada wizyta, a jak się okaże ze za tydzień znowu mam płacić 250zl za wizytę to słabo.
trochę wcześniej, tydzień to jednak sporo w przypadku takich maluszków.
A ten Twój lekarz ma uprawnienia na prenatalne? Czy tylko tak potocznie nazywa, bo robione w tym samym terminie? Pytam, bo to podejrzanie tanio...

Po co jakies dziwne wątki prywatne itp.
Większość z nas korzysta z telefonu , nie potrzebnie zamieszanie jakies jest wprowadzane .
Ja bardzo chętnie uczestniczę w życiu forum ale nie ukrywam ze duzo czytam i korzystam z waszej wiedzy ... przykro mi :/
Gratuluję, super

A co ma tel do wątku prywatnego, jak uczestniczysz tu to w czym problem przenieść się na prywatny zamknięty tylko na nas, gdzie z czasem będziemy mogły prowadzić bardziej intymne rozmowy, poznać się bliżej i zdjęcia dzieci powklejać. Po co ma ktoś obcy co mu się nudzi widzieć czytać itp

Dokładnie po to, żeby „byle kto” nie czytał, nie komentował poza forum i najzwyklej w świecie nie podglądał. Poza tym wątek główny dalej pozostaje otwarty i dostępny dla każdego.

trochę wcześniej, tydzień to jednak sporo w przypadku takich maluszków.
A ten Twój lekarz ma uprawnienia na prenatalne? Czy tylko tak potocznie nazywa, bo robione w tym samym terminie? Pytam, bo to podejrzanie tanio...

No właśnie jak się teraz okazało, bo zaczęłam czytać to nie ma certyfikatu. U nas w mieście jest tylko dwóch ginekologów wiec w czwartek zapisuje się do innego na prawdziwe prenatalne, a ten mój niech i tak zrobi zobaczymy czy się pokryje i czy płeć przewidzi no i zwolnienie mi potrzebne. W poprzedniej ciąży tez miałam zwykle prenatalne bez certyfikatu, ale teraz chce „profesjonalnie” bo chodzi mi po głowie nifty, ale to już w ostateczności wiec chce mieć jakas tam większa pewność ze ginekolog wie co robi i umie zbadać. :)

reklama
Hej dziewczyny[emoji846]
Jestem już po wizycie na nfz i jestem mile zaskoczona bo lekarz całkiem fajny. Maleństwo ma juz 23mm i dorównał juz do wieku z om. Jeśli chodzi o cukrzycę to zaczęła dieta działać i cukry na czczo póki co w normie. Idę w czwartek zrobić krzywa cukrową obym dała radę bo mdłości mnie meczą od rana do wieczora bez wymiotów na szczęście. Jeśli chodzi o zwierzęta to mam dwa pieski i niewyobrażam sobie oddać ich bo pojawi się nowy członek rodziny. Szczerze gdybym miała dom z ogrodem to pewnie miałabym więcej piesków bo bardzo kocham zwierzęta.
Wszystkim gratuluje udanych wizyt.
Poproszę także o dopisanie do listy.
Pozdrawiam serdecznie [emoji846]

Do góry