MojrAnka
Fanka BB :)
ja od dwóch lat nie przespałam ani jednej całej nocyOj
Oj to prawda, noce będą straszne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja od dwóch lat nie przespałam ani jednej całej nocyOj
Oj to prawda, noce będą straszne
W kwietniowkach 2019 były akcje, że dziewczyny chciały sie wygadac a jakies nieżyczliwe osoby z grona ich znajomych wchodziły i czytały, i roznosiły po rodzinie !Po co jakies dziwne wątki prywatne itp.
Większość z nas korzysta z telefonu , nie potrzebnie zamieszanie jakies jest wprowadzane .
Ja bardzo chętnie uczestniczę w życiu forum ale nie ukrywam ze duzo czytam i korzystam z waszej wiedzy ... przykro mi :/
Tez uważam, ze bezpieczniej szkoda ze nie na fb nawet bo byłoby łatwiejGratuluję, super
A co ma tel do wątku prywatnego, jak uczestniczysz tu to w czym problem przenieść się na prywatny zamknięty tylko na nas, gdzie z czasem będziemy mogły prowadzić bardziej intymne rozmowy, poznać się bliżej i zdjęcia dzieci powklejać. Po co ma ktoś obcy co mu się nudzi widzieć czytać itp
Poproszę o dopisanie. Mam nadzieje ze po tygodniu nie będę wyrzucona nie jestem zbyt śmiała w pisaniu postowJuż Cię dopisałam
trochę wcześniej, tydzień to jednak sporo w przypadku takich maluszków.Ja się pytałam mojego gina ile u niego usg prenatalne i mnie zaskoczył bo tyle samo co standardowa wizyta z usg, czyli 250zl.
Dziewczyny czy w 11+0 mogłoby już wyjść prenatalne czy słabo? Bo tak mi wypada wizyta, a jak się okaże ze za tydzień znowu mam płacić 250zl za wizytę to słabo.
U mnie same USG 400 zł. Troszkę jestem zawiedziona bo nie mogę iść z mężemIle placicie za test pappa i usg pierwszego trymestru? Bo ja właśnie dzwonilam sie dopytac i u mnie biorą 700 zl
Po co jakies dziwne wątki prywatne itp.
Większość z nas korzysta z telefonu , nie potrzebnie zamieszanie jakies jest wprowadzane .
Ja bardzo chętnie uczestniczę w życiu forum ale nie ukrywam ze duzo czytam i korzystam z waszej wiedzy ... przykro mi :/
Gratuluję, super
A co ma tel do wątku prywatnego, jak uczestniczysz tu to w czym problem przenieść się na prywatny zamknięty tylko na nas, gdzie z czasem będziemy mogły prowadzić bardziej intymne rozmowy, poznać się bliżej i zdjęcia dzieci powklejać. Po co ma ktoś obcy co mu się nudzi widzieć czytać itp
trochę wcześniej, tydzień to jednak sporo w przypadku takich maluszków.
A ten Twój lekarz ma uprawnienia na prenatalne? Czy tylko tak potocznie nazywa, bo robione w tym samym terminie? Pytam, bo to podejrzanie tanio...