Test poproszę o dopisanie
Czy ja tez moge prosic o dopisanie? Sciagnelam te aplikacje Arkusze, ale nie umiem sie dopisac :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy ja tez moge prosic o dopisanie? Sciagnelam te aplikacje Arkusze, ale nie umiem sie dopisac :/
Ja równieżJa również proszę o dopisanie [emoji3526]
No u mnie dość długo było wstawanie na mleko w nocy, równo z zegarkiem co 3h. Ale przerw jako takich sobie już nie robiła w tym wieku.Podobno nie ma dwóch takich samych dzieci, może drugie akurat bedzie łaskawsze i będzie przesypiać całe noce.
Mi też się nie otwiera a chciałabym być dopisanaTo wrzucam link do arkusza google. Dziś do wieczora wystarczy? I wieczorem bym wysłała liste. Jesli nie to do jutra rana
Lipcowe mamy 2021
Arkusz1 lipcowe mamy 2021,imię,data urodzenia,miejscowość,dzieci,następna wizyta,termin porodu wg OM,termin porodu wg USG 1,aerdgi,Klaudia,22.08.1995,ok. Warszawy,córka 2019,21-24.12.2020,26.07.2021,30.07.2021 2,Elmirka91 3,jagoo2 4,anka-1707 5,Sechmet 6,Angelaxa 7,Katrinaka 8,Darina88 9,Anka:) ...docs.google.com
Mam nadzieję że działa
My już tak 15 lat z dziewczynami piszemy, oj pomagamy sobie, każda w innej branży coś doradzi itpJak bylam w ciazy z corka, to bylo ponad 10 lat temu, bylam na innym forum. Z czasem jak juz urodzilysmy dzieci nadal bylysmy sobie potrzebne, bo kto jak nie matki dzieci w tym samym wieku wymienia sie najlepiej doswiadczeniami przeszlysmy wtedy na fb, grupa prywatna, zamknieta. Z czasem osoby nie udzielające sie adminki wyrzucaly. Byly tez klotnie, bo bylo nas poczatkowo tam sporo teraz jest 20 pare....tak nadal mamy grupe na fb mialysmy zloty, nawiazalysmy przyjaznie. Do dzis mam z grupy najlepsza przyjaciolke i choc dziela nas km zawsze sobie pomagamy. Nie do konca juz w dzieciowych tematach, bo dzieci podrosly, ale mozemy na siebie liczyc
O takie dziecko to bym chciała ♡Moja córka przesypiala całe noce jak skończyła miesiąc ostatnie karmienie o 22 i budziła sie Ok 5-6. Próbowałam ja wybudzać i karmić ale nic z tego, zasypiała w ciągu kilku sekund karmiłam piersią także takie dzieci sie zdażają i mam nadzieje ze tym razem będzie podobnie
O jak fajnie, a co robilas z pokarmem w nocy nie budzil Cie ?? Moja corka wrecz odwrotnie najbardziej glodna byla w nocy potrafila budzic sie na cycka powyzej 5 razy. Przez to nocne jedzenie byla malym pulpecikiem ciekawe jak to teraz bedzieMoja córka przesypiala całe noce jak skończyła miesiąc ostatnie karmienie o 22 i budziła sie Ok 5-6. Próbowałam ja wybudzać i karmić ale nic z tego, zasypiała w ciągu kilku sekund karmiłam piersią także takie dzieci sie zdażają i mam nadzieje ze tym razem będzie podobnie
W internetach piszą, że koło 20 tygodnia, choć może być widać wcześniej. W każdym razie ten link za parę tygodni może się przydać: https://mamaginekolog.pl/chlopiec-czy-dziewczynka/ ;-)Jak myslicie, bez testow genetycznych kiedy mozna rozpoznac plec dziecka? Tak sie zastanawiam