reklama
Gigi Tg
Fanka BB :)
Gratulacje i zdrówka dla wasMelduję się po wizycie [emoji6]
Serduszko pięknie bije [emoji3590]
Gigi Tg
Super gratuluję i zdrówka życzęOk, już po wizycie, wszystko książkowo, termin z miesiączki podtrzymany Zobacz załącznik 1206751
mi się strasznie przetłuszczają, poprzednio miałam w drugą stronę, a teraz po kilku h są już nieświeżeU mnie cera w miarę ok, czasami pojawi się jakiś zaskórnik, żadnych innych niespodzianek [emoji6] ale za to mam wrażenie, że włosy stały mi się bardziej szorstkie, szczególnie podczas mycia no i pojawił mi się łupież [emoji3061][emoji3061] dziewczyny jak wasze włosy?
Gigi Tg
Ja w ciąży z synem nie miałam problemów z cerą .teraz niestety mam ale zauważyłam to po poronieniu że przed każdą @ mnie wysypywało potem już spokój .Dlatego jak przed tą ostatnią mnie wysypało to byłam pewna że @ przyjdzie.No i niestety syfki w małych bo małych ilościach ale się utrzymały . A i też zauważyłam że skóra na całym ciele zrobiła się bardziej sucha.A mnie się cera poprawiła. Walczyłam że zmianami przez dobre 11 miesięcy aż tu nagle najpierw wysypka a na drugi dzień dużo dużo lepiej. Tylko strasznie mi cera wysycha...
Sarciasta
a co to jestNo dziewczyny awidnosc cmv mi wyszła 91%
jagoo2
Dziewczyny zlapal mnie stres, boje sie jutrzejszej wizyty. Chce myslec tylko pozytywnie, ale mam lęk przez poronienie...pojde tam ten sam fotel, bedzie ten sam monitor..wróca wspomnienia. Nie moge myslec, o tym co złe. Musi byc wszystko dobrze, musi.
reklama
katherinnn
U mnie włosy tragedia, coraz gorzej. Ostatnio pisałam, że są mega suche. Dziś pojawił się łupież i zaczęły mi garściami wychodzić. Jutro umawiam się do fryzjera na cięcie. Szkoda, bo chciałam zapuszczać, ale nie chcę ich tak męczyćU mnie cera w miarę ok, czasami pojawi się jakiś zaskórnik, żadnych innych niespodzianek [emoji6] ale za to mam wrażenie, że włosy stały mi się bardziej szorstkie, szczególnie podczas mycia no i pojawił mi się łupież [emoji3061][emoji3061] dziewczyny jak wasze włosy?