reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Dziewczyny a czy to cmv jest obowiązkowe? Moja gin mi tego nie zaznaczyła na liście badań, powinnam się zmartwić (słyszałam że to niebezpieczne w ciąży)?Zobacz załącznik 1206807
a robiłaś kiedyś badanie na cmv? bo jeśli we wcześniejszym badaniu wyszło, że masz przeciwciała (czyli przechorowałaś), to już nie zachorujesz i wtedy badanie nie jest konieczne.

reklama
Dziewczyny zlapal mnie stres, boje sie jutrzejszej wizyty. Chce myslec tylko pozytywnie, ale mam lęk przez poronienie...pojde tam ten sam fotel, bedzie ten sam monitor..wróca wspomnienia. Nie moge myslec, o tym co złe. Musi byc wszystko dobrze, musi.
Rozumiem cię, ja już nie wróciłam do lekarza co mnie straszył po ciąży pozamacicznej. Poprostu na myśl o jego gabinecie i jego osobie mam stres wielki a fachowiec bardzo dobry. Nie potrafię!!!

reklama
Dziewczyny zlapal mnie stres, boje sie jutrzejszej wizyty. Chce myslec tylko pozytywnie, ale mam lęk przez poronienie...pojde tam ten sam fotel, bedzie ten sam monitor..wróca wspomnienia. Nie moge myslec, o tym co złe. Musi byc wszystko dobrze, musi.
Ja właśnie nie miałam zbytniego zaufania do poprzedniego gina, i teraz poszłam do innego, na razie jestem zachwycona. Niezależnie co Ci napiszemy stres sam nie zniknie, jedynie pozytywne myślenie i udana wizyta zapewnią trochę spokoju, czego z całego serducha życzę
A co to za pęcherzyk koło dzidzi?
pęcherzyk żółty, jak zrozumiałam gina :)

Do góry