jagoo2
Fanka BB :)
Cialo zolte zapewne, pozniej bedzie w jego miejsce lozysko o ile dobrze pamietamA co to za pęcherzyk koło dzidzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cialo zolte zapewne, pozniej bedzie w jego miejsce lozysko o ile dobrze pamietamA co to za pęcherzyk koło dzidzi?
Wynik na granicy. Pytanie co jadłaś dzien wczesniej przed badaniem, szczególnie wieczorem. To ma spory wpływ na wynik.Wyszedł mi wynik 96 glukozy na czczo [emoji20] wizyta dopiero 10.12 czy mam się czym martwić?
Jakbyś pisała o mnie ! Dokładnie mam to samo , a wczoraj chłop mi robił rosół a później jednak nie chce zupkę chińska , na koniec zjadłam pomidorowa :/ dzięki ! Na pewno sprawdzę, bo u mnie to zazwyczaj cały dzieńWitaj, ja czasem nie mam siły czytać jak dziewczyny przez dzień wyprodukują 10 stron
Ja właśnie jem, zawsze znajdzie się coś co jesteś w stanie zjeść. Mam 29lat i również pierwsze dziecko. Mdłości od 1,5tyg. Od rana do wieczora, zamiast głodu czuje mdłości. Mi z początku chleb z masłem pomagał, potem tosty z samym serem, była nagła ochota na frytki, na pomidorową zupkę chińską, dzisiejszy dzień przeleciał na kanapkach z chrupiącej bułki z serkiem topionym. I właśnie gotuję rosół i sama nie wiem na co bardziej mam chęć czy pomidorową czy rosół.
U mnie na szczęście regularnie zaczęły się rano wymioty, z reguły jak wymiotuje rano to w dzień te mdłości jakoś mocno nie męczą. Dzisiaj na siłę rano jadłam kanapkę i wypilam kropelki i mdłości się uspokoiły. Nie wiem czy to zasługa kanapki czy kropelwk ale jakbyś chciała spróbować to nazywają się Anaketon.
Wynik na granicy. Pytanie co jadłaś dzien wczesniej przed badaniem, szczególnie wieczorem. To ma spory wpływ na wynik.
Tak. Mi od czasu do czasu zaboli podbrzusze, ale czuje że to rozciąganieMnie cos po poludniu zaczęło ćmić podbrzusze i tak do tej pory..
Macie jeszcze takie bole na tym etapie?
właśnie mi tez przepisał duphaston, mam nadzieje ze pomożeJa mialam ale nie w tek ciazy, bralam duphaston i sie wchlonal. Prowadz oszczedny tryb zycia, duzo wypoczywaj, nic nie dzwigaj.