reklama
pyzatka
Fanka BB :)
Ja strasznie puchłam w poprzednich ciążach i ogólnie nie wyglądałam jak panie z reklam albo aktorki w ciąży
Ja to nawet nie mam startu na okładkę chyba ze do magazynu plus size
Dziewczyny jak to jest ze śledziami w ciąży? Bo niby to surowa ryba a surowizny jeść nie powinnysmy ze względu na możliwość zarażenia się jakas bakteria??
frankowamama
U mnie cera w miarę ok, czasami pojawi się jakiś zaskórnik, żadnych innych niespodzianek [emoji6] ale za to mam wrażenie, że włosy stały mi się bardziej szorstkie, szczególnie podczas mycia no i pojawił mi się łupież [emoji3061][emoji3061] dziewczyny jak wasze włosy?
pyzatka
No dziewczyny awidnosc cmv mi wyszła 91%
Ze co? nie mogę rozczytac
pyzatka
Ok, już po wizycie, wszystko książkowo, termin z miesiączki podtrzymany Zobacz załącznik 1206751
Super, jakie duże bobo. Który to tydzień?
Mercy89
7+6, 15mmSuper, jakie duże bobo. Który to tydzień?
jagoo2
Ja mialam ale nie w tek ciazy, bralam duphaston i sie wchlonal. Prowadz oszczedny tryb zycia, duzo wypoczywaj, nic nie dzwigaj.Hej dziewczyny,
Byłam dzisiaj u lekarza, zrobił usg, widziałam bijące serduszko i z fasolką wszystko w porządku ale zrobił mi się krwiak 14mm. Czy któraś z Was to przechodziła? Lekarz mi powiedział ze może pęknąć i sama wyjdzie krew żebym się nie przestraszyła wtedy. Jednak dostałam leki na podtrzymanie ciąży. Nie ukrywam ze stresuje mnie ta sytuacja
reklama
Ja też dziś 7+6 i 1,43 cm [emoji846]
7+6, 15mm