reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Gratuluje udanej wizyty [emoji8]
Cześć. Ja już jestem po pierwszej wizycie. Poszłam wczesniej bo wyszedl mi dosc niski progesteron. Dostalam luteine dopochwowo. Na usg juz bylo serduszko :) wg mnie to 6 tydzień a wg lekarza 7 :) mam nadzieję bedzie wszystko dobrze. Strasznie sie stresowałam przed wizytą. Obdzwoniliśmy juz najbliższych bo nie moglismy już wytrzymać. Nie pisałam tu dawno bo miałam straszne mdłości a czytanie o ciąży tylko to pogłębiało [emoji28] biore femibion i chyba jest trochę lepiej, albo się już przyzwyczaiłam.. Teraz czeka mnie milion badań z krwi i moczu i wizyta za ok 3 tygodnie :) pozdrawiam :)

Cześć. Ja już jestem po pierwszej wizycie. Poszłam wczesniej bo wyszedl mi dosc niski progesteron. Dostalam luteine dopochwowo. Na usg juz bylo serduszko :) wg mnie to 6 tydzień a wg lekarza 7 :) mam nadzieję bedzie wszystko dobrze. Strasznie sie stresowałam przed wizytą. Obdzwoniliśmy juz najbliższych bo nie moglismy już wytrzymać. Nie pisałam tu dawno bo miałam straszne mdłości a czytanie o ciąży tylko to pogłębiało [emoji28] biore femibion i chyba jest trochę lepiej, albo się już przyzwyczaiłam.. Teraz czeka mnie milion badań z krwi i moczu i wizyta za ok 3 tygodnie :) pozdrawiam :)
Gratuluję, ja mam dziś o 19:30 wizytę u Dowcipnej. Kilka dni po @ która miałam we wrześniu brałam przez 10 dni dupashon bo miałam plamienia potem miałam zrobić przerwę i zacząć brać dopiero od 16.11
ale pokazały się 2 kreski. [emoji4]
Z moich obliczeń 5 tydzień, kalendarz Preglife pokazuje 6 tydzień(5+0).
Idę tylko zorientować się czy zmieniamy dawki leków. Na pewno jeszcze nie wiele będzie widać a [emoji3590] jeszcze nie usłyszę.

Z tego co widzę to chyba beta ładnie rośnie:
30.10 - 138 mlU/ml , 28dc (mam krótkie cykle 26 dni)
02.11 - 355 mlU/ml
04.11 - 836 mlU/ml
TSH : 2.52 (biorę od ok. roku letrox 50 na niedoczynność)
Progesteron :
04.11 - 18 mg/ml , chyba malutko [emoji848]
A jaki Ty miałaś wynik progesteronu?

Cześć. Ja już jestem po pierwszej wizycie. Poszłam wczesniej bo wyszedl mi dosc niski progesteron. Dostalam luteine dopochwowo. Na usg juz bylo serduszko :) wg mnie to 6 tydzień a wg lekarza 7 :) mam nadzieję bedzie wszystko dobrze. Strasznie sie stresowałam przed wizytą. Obdzwoniliśmy juz najbliższych bo nie moglismy już wytrzymać. Nie pisałam tu dawno bo miałam straszne mdłości a czytanie o ciąży tylko to pogłębiało 😅 biore femibion i chyba jest trochę lepiej, albo się już przyzwyczaiłam.. Teraz czeka mnie milion badań z krwi i moczu i wizyta za ok 3 tygodnie :) pozdrawiam :)
Super😁to mamy pierwsze ♥️

To i ja się nieśmiało z Wami przywitam😊 w weekend testy pokazały dwie kreseczki
Beta 2.11-123, dzisiaj 209. Ja jestem po in vitro, więc dokładnie znam moment zapłodnienia. Termin porodu prawdopodobnie 12.07.2021.
Krótka historia o mnie - to moja pierwsza ciąża, mam 35 lat, 9 lat starań, w tym roku zdecydowaliśmy się na in vitro i wreszcie się udało. Dziś 4t2d😊
Oczywiście gratuluję wszystkim mamusiom😁

reklama
To i ja się nieśmiało z Wami przywitam😊 w weekend testy pokazały dwie kreseczki
Beta 2.11-123, dzisiaj 209. Ja jestem po in vitro, więc dokładnie znam moment zapłodnienia. Termin porodu prawdopodobnie 12.07.2021.
Krótka historia o mnie - to moja pierwsza ciąża, mam 35 lat, 9 lat starań, w tym roku zdecydowaliśmy się na in vitro i wreszcie się udało. Dziś 4t2d😊
Oczywiście gratuluję wszystkim mamusiom😁
Gratulacje :)

Do góry