EweLas92
Zaangażowana w BB
To tak jak u mnie superJa juz po wizycie, jest pęcherzyk za 2 tyg kolejne usg i mam porobic badania z krwi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak u mnie superJa juz po wizycie, jest pęcherzyk za 2 tyg kolejne usg i mam porobic badania z krwi
Super jakiej wielkości masz pecherzyk? I który tydzień ciazy?Ja juz po wizycie, jest pęcherzyk za 2 tyg kolejne usg i mam porobic badania z krwi
5+1, nie wiem jakiej wielkości pecherzyk ;pSuper jakiej wielkości masz pecherzyk? I który tydzień ciazy?
Zrobię w tym samym napewno. Niestety nie mieszkam w Pl i wszystko przez rodzinnego muszę załatwiać. Nie chce mi zrobić po 48h tylko po 72h
czyli jest jeszcze nadzieja [emoji8]
Mam nadzieję że wszystko będzie ok. i beta będzie rosnąć[emoji8]
Może zrób z porannego moczu test i zobacz czy kreseczka ciemnieje?Chco testy robiłam po południu, a sikam co 30 minut więc mogły wyjść inne niż te z porannego moczu gdy były pozytywne.