reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny, melduję się :) pracuje w labie i przy okazji robienia sobie innych badań z przypadku zrobiłam sobie bhcg w 23 dniu cyklu i wyszła mi 260 😀 było to 24.10. totalnie się tego nie spodziewałam, musiałam mieć bardzo wcześnie owjlację, skoro w tym dniu wyszła juz taka beta :) jestem po pierwszej wizycie u lekarza na nfz (jest pecherzyk), a 10.11 wizyta u mojej lekarki do której chodzę prywatnie 🙂

Chco testy robiłam po południu, a sikam co 30 minut :( więc mogły wyjść inne niż te z porannego moczu gdy były pozytywne.
Może zrób z porannego moczu test i zobacz czy kreseczka ciemnieje? :)
3mam mocno kciuki,żeby było wszystko dobrze!♥️
Ja jutro powtarzam betę, ale czytając jak dziewczyny piszą jaką mają dużą betę w 4 tygodniu to nadzieję mam coraz mniejsza 😥
Do piątku chyba oszaleje 🙈

reklama
Dziewczyny, nie sugerujcie się betami innych! 🙂 po pierwsze wszystko zależy od terminu owulacji,który naprawdę może być różny i tez zobaczcie sobie jak szerokie są zakresy norm dla każdego tygodnia. To, że jedna dziewczyna ma 100 a druga 400 to nic nie znaczy, ważne żeby był przyrost. Trzymam za nas wszystkie kciuki 🙂

Do góry