reklama
Mercy89
Fanka BB :)
Witamy, przeleć sobie parę stron do tyłu jedna z dziewczyn pisała że jest z Gdańska :=czy jesteś ktoś z 3miasta ?
Hey ja mialam podobna historie w lipcu i skonczylo sie placzem.. Tez krem kawa z mlekiem i w 5 tyg. Poroniłam.Hej dziewczyny. U mnie raczej nic z tego. Zrobiłam test, bo cos inaczej się czuje.
Oczywiście 25, a nie 10 i był tylko malutenki cień cienia.
Ale myślę, że na tym etapie już 25 by wyszła.
Dodatkowo znowu plamie, a biorę dhupaston.
Czekam tylko na telefon, że zwolniło się miejsce u gina i lecę pewnie tylko po to, żeby dowiedzieć się, że mam odstawić dhupaston, bo pewnie nic się dalej nie rozwinęło.
Dodatkowo miałam jeszcze wczoraj rano szyjkę twarda, pod wieczór już średnia, a teraz rano miękka. Kremowy śluz i plamienia taka kawa z mlekiem. No cóż, myślę, że to nie wypali.
Chyba, że będę miała mega zdziwko u lekarza i będę płakać jak bóbr, że wsio Oki jak na razie. Nastawiam się na najgorsze, ale mam gdzieś tam z tyłu głowy nadzieję, że jednak coś tam jest. Po wizycie pójdę jednak na betę, powtórzę po 48 i zobaczę co i jak.
Mam nadzieję, że wizyta dzisiaj, choć w to wątpię, pewnie dopiero jutro lub piątek, a ja chodzę rozbita i nie wiem co myśleć...
Nie pisze, żebyście mnie pocieszyły, możecie ominąć mój wpis, piszę tylko po to, żeby się komuś wygadać.
Miejmy nadzieje ze Ci sie uda.
Powodzienia trzymam kciuki.
Ja czekam do wtorku.. Moze tym razem cos wypali
claudii
Ja okolice Trójmiasta [emoji6]
czy jesteś ktoś z 3miasta ?
CzarnaMamba21
Ech... Ja też już po 1 stracie, ale wcześniej był już 8 tc, a dowiedziałam się w 12tc. To było 3 lata temu, twraz już mam córkę 11 msc. Tylko tamto było poronienie chybione
Hey ja mialam podobna historie w lipcu i skonczylo sie placzem.. Tez krem kawa z mlekiem i w 5 tyg. Poroniłam.
Miejmy nadzieje ze Ci sie uda.
Powodzienia trzymam kciuki.
Ja czekam do wtorku.. Moze tym razem cos wypali
Możesz powiedzieć kto jest twoim gin? Bo szukam i też jestem z Okolic 3maistaJa okolice Trójmiasta [emoji6]
Dzastaoksy
Dziś beta pięknie podwojona we wtorek lekarz, oszaleje do tego czasu
claudii
Napisze na priv [emoji6]
Możesz powiedzieć kto jest twoim gin? Bo szukam i też jestem z Okolic 3maista
reklama