reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Gratuluję, ja mam dziś o 19:30 wizytę u Dowcipnej. Kilka dni po @ która miałam we wrześniu brałam przez 10 dni dupashon bo miałam plamienia potem miałam zrobić przerwę i zacząć brać dopiero od 16.11
ale pokazały się 2 kreski. [emoji4]
Z moich obliczeń 5 tydzień, kalendarz Preglife pokazuje 6 tydzień(5+0).
Idę tylko zorientować się czy zmieniamy dawki leków. Na pewno jeszcze nie wiele będzie widać a [emoji3590] jeszcze nie usłyszę.

Z tego co widzę to chyba beta ładnie rośnie:
30.10 - 138 mlU/ml , 28dc (mam krótkie cykle 26 dni)
02.11 - 355 mlU/ml
04.11 - 836 mlU/ml
TSH : 2.52 (biorę od ok. roku letrox 50 na niedoczynność)
Progesteron :
04.11 - 18 mg/ml , chyba malutko [emoji848]
A jaki Ty miałaś wynik progesteronu?
Progesteron mialam 7.74

Wydaje mi się że tak [emoji6]

Tu normy laboratorium w którym ja robiłam bete, ale wiadomo że każde laboratorium ma swoje normy
Cześć,
czy Beta HCG 816,8 mlU/ml i progesteron 20,34 ng/ml w 4 tygodniu ciąży są ok?
20201104_193722.jpeg

reklama
Do góry