reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Ja też nie mam za wiele objawów brzuch mnie od czasu do czasu pobolewa i piersi bolą ,mam je wrazliwe . No i częściej jestem głodna .Ja też z synem nie miałam żadnych objawów tylko w późniejszym czasie piersi się powiększyły i to wszystko. O dziwo w tej ciąży jestem spokojna mimo że poprzednią straciłam 😞 Może to dobry znak ?
Mam dokładnie tak samo, piersi wrażliwe i jestem wiecznie zmęczona:p poprzednią ciążę również straciłam, tak teraz jestem oazą spokoju:)

Cześć. Ja już jestem po pierwszej wizycie. Poszłam wczesniej bo wyszedl mi dosc niski progesteron. Dostalam luteine dopochwowo. Na usg juz bylo serduszko :) wg mnie to 6 tydzień a wg lekarza 7 :) mam nadzieję bedzie wszystko dobrze. Strasznie sie stresowałam przed wizytą. Obdzwoniliśmy juz najbliższych bo nie moglismy już wytrzymać. Nie pisałam tu dawno bo miałam straszne mdłości a czytanie o ciąży tylko to pogłębiało 😅 biore femibion i chyba jest trochę lepiej, albo się już przyzwyczaiłam.. Teraz czeka mnie milion badań z krwi i moczu i wizyta za ok 3 tygodnie :) pozdrawiam :)

reklama
Do góry