CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Dzisiaj wizyta na 18.40. Właśnie przed chwilą zadzwonił, że mam przyjść. Stresuje się jak jasna cholera
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę trzymać kciuki, żeby jednak bylo dobrzeDzisiaj wizyta na 18.40. Właśnie przed chwilą zadzwonił, że mam przyjść. Stresuje się jak jasna cholera
Będę trzymać kciuki, żeby jednak bylo dobrze[emoji8]
Najważniejsze żebyś wiedziała na czym stoisz.
Daj znać jak po wizycie... Oby bylo wszystko dobrze jednak..Dzisiaj wizyta na 18.40. Właśnie przed chwilą zadzwonił, że mam przyjść. Stresuje się jak jasna cholera
Mam dokładnie tak samo, piersi wrażliwe i jestem wiecznie zmęczona poprzednią ciążę również straciłam, tak teraz jestem oazą spokojuJa też nie mam za wiele objawów brzuch mnie od czasu do czasu pobolewa i piersi bolą ,mam je wrazliwe . No i częściej jestem głodna .Ja też z synem nie miałam żadnych objawów tylko w późniejszym czasie piersi się powiększyły i to wszystko. O dziwo w tej ciąży jestem spokojna mimo że poprzednią straciłam Może to dobry znak ?
Dzisiaj wizyta na 18.40. Właśnie przed chwilą zadzwonił, że mam przyjść. Stresuje się jak jasna cholera
Daj znać jak po wizycie... Oby bylo wszystko dobrze jednak..
Dziękuję [emoji3590]Trzymamy kciuki! Oby wszystko było dobrze [emoji3590]